user Lluis | Hace más de 12 años

Es catalanistes a Balears no teniu cap llengo ni cap cultura que defensá, anau a Catalunya a defensá lo vostro, aquí volem defensá es baleá i es castellá amb sa nostra cultura que no te res a voure amb sa catalana ni en s´andalusa ni en sa gallega, etc. ARRUIX ani-maulets.

user Aclariment important | Hace más de 12 años

El pp va aconseguir molts de vots. Entesos. Reconegut. Però els vots -en gran part- són vots que diuen NO a un govern psociata. No diuen sí a posar en risc el manteniment de la nostra llengua, de la nostra cultura i de la nostra identitat.

user Ciutadà | Hace más de 12 años

Ben fet, OCB. Bona feina.

user 1972 | Hace más de 12 años

Espardenya, veste´n a dBalears.cat que aqui fas es colló.

user TiTo | Hace más de 12 años

Con Franco en 1.957 los estudiantes de primaria de Baleares estudiaban con el libro "GRADO MEDIO de Editorial Porcel" que en el apartado denominado: Nociones de lenguaje, había un apéndice de 24 páginas de Castellano - Mallorquín. O sea que los únicos dictadores, fascistas e intransigente lingüísticos, son los actuales nacionalistas catalanistas y sus socios del PSIB y PSM... Con Franco se estudiaba en Mallorca el ¡MALLORQUÍN! Y hoy con los del PSOE, PSM y ERC, el mallorquín está vejado, arrinconado y despreciado por esos anti-patriotas.

user opin | Hace más de 12 años

Aqui,no ens obligará ningu a destruir la nostra llengua, ningú,pels sèus collons,aconseguirá despullar un pòbla..som molts,que lluitam..i el Partit popular, amb aquesta mesura, ha dividit als habitants de les illes,...que deixin com está la LLei de normalització, perque TOOTS sabem que hi ha coses mes importants..¿o es que ens vòlen fer oblidar la realitat?..no siau al.lots...deixau les coses d`una comunitat tal com han estat 25 anys,i centrau-vos amb l èconomia..que aixó si que es vital...

user Espardenya | Hace más de 12 años

Els valenciàns han destrossat sa gramàtica Catalana i només es sent parlar Castellà. Una pírrica victòria de la dreta rància que no volem es repetesqui aquí.

user Scorpio | Hace más de 12 años

Se vou que no has estat per Valenci, se xerra valenciá i castellá, pero gens ni mica de catalá, han recuperat ses seves arrels.

user un mallorquinista | Hace más de 12 años

@scorpio: mira com estan a València!! Tot se fa en castellà, els blaveros ho han aconseguit!, tot en castellà, ni valencià ni osties, en castellà. 2na, es balear NO existeix, jo xerr tan difernent d'un eivissenc que d'un barceloní 3ra Cañellas, Forcades, etc NO tenen molt pinta d'independentistes... I voren ells, aquests mallorquinistes amb el suport dels altres partits i de la UIB, qui aprovaren la llei de normalització lingüística, no independentistes. ahhh per cert, s'elimina es català/mallorquí, per tant només quedarà castellà com a Valencia sort foresterum!

user Scorpio | Hace más de 12 años

Por supuesto que la mayoría puede expulsar el catalán como hicieron en Valencia, hablamos nuestra lengua balear y el castellano, el catalán se fué introduciendo como una babosa orticaria a partir de los 80´s con el doblefondo político-independentista, ya es hora de expulsarlo.