user vs | Hace más de 11 años

No hem de ser alarmistes. Els batles dels petits municipis ja han cobrat el seu plus. Era el punt més urgent i important. Si hem d'anar endeutats, malauradament, m'estim més que el Consell s'endeuti, de preferència al Govern, organisme amb més gran legitimitat i que representa tos els balears. Per acabar. Endemig de la crisi i sense doblers, era doncs el moment més adient per que tots els partits ens facin passar de tres a quatre consells insular?

user alcalino | Hace más de 11 años

Si hubiera justicia, esta deuda la tendrian que pagar los socialistas salientes por despilfarrar dinero publico sin control ni miramiento y aparte no poder dedicarse nunca mas a la politica activa, les tendrian que intervenir sus bienes particulares para hacer frente a esta despilfarro tan descomunal que han tenidos.

user JJ | Hace más de 11 años

EEEEEE!!!! ERROR!!!, la respuesta correcta es que ni ellos saben cuanta deuda hay ni lo sabremos nunca..., pero lo que si sabemos es que sois una pandilla de INUTILES que no servís ni para atrancar una puerta...

user vs | Hace más de 11 años

No es para gaire d'una altra bossa possible d'econòmies, sense dubte perquè beneficia als polítics, gràcies aun pacte Antich-Matas. Quan un funcionari ex-polític torna al seu lloc de feina a l'administració, es troba amb un plus de saalri respecte als companys, una mena de renta vitalícia parcial. Quin n'és el cost per a Balears? No seria mès lògic que aquestos senyors signin un plan de pensions com tant gent? Què passa amb els funcionaris inculpats i condenats quant tornen a la feina?

user vs | Hace más de 11 años

No veig per quins motius els Consell devria rebre fons d'un Govern molt endeutat. El Consell també es pot endeutar lògicament. No m'ha agrdat gens ni mica que els primers pagaments als "proveedors" hagin estat per a remunerar polítics locals i no per pagar els proveedors productius. Molt decebedor. SI els polítics loclas volen sous millors que es concentrin amb altres municipis.

user Luisa | Hace más de 11 años

El Consell esa factoria de amiguetes y familiares deberia haber desaparacido ya ayer

user marc | Hace más de 11 años

El Consell tiene que defender los intereses de los mallorquines, que somos el 80% de Baleares.La solución, no es eliminar la institución, sino que cumpla su función.Deben recibir del ejecutivo lo que les corresponde.

user marc | Hace más de 11 años

La culpa es de Presidentas, sotmetidas al ejecutivo, Armengol a Antich y Salom a Bauza,antes no pasaba.Con pasar los 11.000.000 € del Ramon LLull al Consell,todos los Ayuntamientos cobrarian y podrian pagar a los proveedores.

user pablito | Hace más de 11 años

PUES SI SEÑORES Y ARMENGOL QUE QUIERE DAR LECIONES DE GESTION QUE CARA....CABEZA BAJA TENDRIA QUE IR,,,VERGONYA....TANTOS ENCHUFADOS,AMIGUETES,PAPARES,COMILONES,5 O 6 POR HACER EL TRABAJO DE UNO Y NOSOTROS LOS IMPUESTOS...

user Maria | Hace más de 11 años

Los morosos con sueldos de SEÑORES, is Spain