user Quid | Hace más de 11 años

Tinc una familiar que és funcionària de la CAIB: Porta congelat el seu sou fa 12 anys. Els polítics i polítiques de cada 4 anys, s'ho han pujat. L'any passat li han descomptat de cop un 5 per cent del sou mensual i, a més, li han pres una paga extra íntegra. I, enguany, li retenen més impostos de la nòmina per IRPF. El Gabinet actual s'ha pujat el sou un 25%. Per anar a fer feina ha de collir dos autobusos perquè no té pàrking a la feina o bé resulta massa car el de la SMAP de Palma. Molts de directors, directores i gerentes generals tenen una plaça de pàrking de lloguer gratuïta (és a dir pagada per part del sou de tots i d'aquesta funcionària). Aquesta funcionària, a vegadaes ha perdut l'autobús perquè s'ha quedat un poc de temps fent feina, per deixar-la ben feta, fora d'horari. Ara li posen mitja hora més de feina d'una manera tal que sembla anticonciliació laboral! Els polítics i polítiques, només va a la feina, molts d'ells 4 pics per setmana, amb un sou íntegre i sense passar cap penúria d'horari o econòmica. Cada dia els funcionaris estan més empobrits i la CLASSE POLÍTICA més enriquida. A més, molts funcionaris no tenen accés als càrrecs que cobren entre 3.500 a 4.000 euroso mensuals (directors, directores generals i gerents). En general i per mitjana cobren tres pics menys que aquesta casta política "professional". Aquesta funcionària és de la CAIB, però al Consell Insular i als Ajuntaments, tenen millor horari laboral i cobren entre 200 i 400 euros més per la mateixa categoria funcionarial (com això és possible?) Això ha d'esclatar.

user Ponç | Hace más de 11 años

És clar que baixant-se els sous els polítics solucionariem la crisi, però al menys demostrarien un mínim d'honradesa. Baixant els sous als funcionaris tampoc es soluciona la crisi, ben al contrari com menys disposem , menys gastarem i una sortida de la crisi ès incrementar el consum. Altre mesura ès que es facin càrrec del dèficit aquells que el provocaren. Males polítiques urbanistiques i banquers manrompudes sense escrúpols

user Xx | Hace más de 11 años

El problema no son els funcionaris ni la població en general. Per acabar amb tot aixo s'hauria d'eliminar completament la classe política i posar uns gestors eficaços al cap davant de les institucions. El problema és: com fer- ho? perquè per eliminar mig milió de polítics hi ha molta feina

user mentiders!!!! | Hace más de 11 años

Per a tots aqueslls funcionaris que es varen fiar de n'Isern i en Julio Martírez -Mentírez crec que li diuen). Ja ho sabeu!!! són uns mentiders!!! i a més a més ho han estat sempre!!!

user vs | Hace más de 11 años

Es parla molt de reduir el nombre de polítics. Els únics que podrien fer-ho (emperò m'estranyaria molt que ho fecin) són el PP i el PSOE. Els petits partits esquerrans i nacionalistes, van desesperats a la recerca de butaques pels seus militants. Ja han dit que no volian reduir-ne el nombre i. fin i tot, que era una mesura "feixiste".

user vs | Hace más de 11 años

Pago, convé ser una mica realista sobre la venda d'edificis en temps de crisi. Ahir mateix, la premsa deïa que no havia aparegut cap comprador pels immobles posats a la venta pel Govern. La defensa dels principis no ha de fer-nos oblidar les realitats: les desviacions "provades" de recursos pels polítics, i doncs tornades, servirian amb prou feines per financiar els processos. Esta clar que els doblers s'han de tornar per raons morals emperò no crec, de cap de les maneres, que puguin resoldre els dèficits dels pressupost.

user ànims | Hace más de 11 años

Com funcionari del Govern Balear, us recolzo totalmente. Ja ens agradaria a nosaltres tenir una organització i uns sindicats com els vostres. Cobram menys, ens baixen el sou, ens augmenten les hores sense retribució i aquí no passa res. Lluitau, perquè així s'aconsegueixen los coses. Que la crisi la paguin els qui l'han causada.

user Pagoloqueturobas | Hace más de 11 años

Que devuelvan todo lo que robaron(ninguno devuelve lo que roba)y vendan todo los edificios que nos dijeron que eran de vital importancia para nuestra ecònomia,cultura y bienestar(veanse palma arena,palau de congresos,parc de bombers(ya habia un parque)...)ya esta bien de pagar los platos rotos de politicos corruptos y banqueros corruptos!!!

user vs | Hace más de 11 años

Jo som partidari d'una reducció dels càrrecs polítics municipals emperò hem de ser seriosos pel que fa a les xifres que es poden estalviar. Es podria per ventura transferir un euron mensual a cada funcionari. No s'ha de confondre le moral i l'econòmic. M'imagin que l'Ajuntament haura de seguir criteris diferents pel que fa las funcionaris i pel que fa las nombrosos empleats de les empresses municipals. Tampoc seria just atribuir tot a la política del PP, perquè el Sr. Rajoy està vigilat pel Sr. Almunia (PSOE, virrei europeu. No s'hauria d'oblidar que som un país rescatat.

user indignada | Hace más de 11 años

¡¡ basta ya de oprimir al pueblo ¡¡¡ que devuelvan el dinero que robaron ¡ ¡¡ ya esta bien,que ya no podemos ni comer¡ que la gente esta en la calle que les han quitado sus casas¡¡HASTA CUANDO SE PODRA AGUANTAR ESTO¡¡