user Llorenç | Hace más de 11 años

Un de tants, per favó no diguis aquestes coses, encara no existíen ni es catalá d´avui, ni es valenciá, i es mallorquí ha canviat un poc desde llavonçes, catalunya xerraba s´occitá, que igual que es neollatí o romans, si vous es escrits den Jaume I t´asegur que no entendrás molta cosa.

user Tomeu34 | Hace más de 11 años

Jaime II, Sancho I, Jaime III, Jaime IV e Isabel de Mallorca, ya sé que estos nombres crean crispación a envidiosos donnadies, pero es lo que hay, y que li hem de fè?

user Un de tants | Hace más de 11 años

a costelladevadella Però si en Ramon Llull era fill d'una família de Barcelona que va venir a Ciutat després de l'arribada del Rei Jaume i la seva lléngua era el català. Nota de la seva biografia: "Llull va néixer a la ciutat de Mallorca, poc després de la Conquesta de Mallorca, en una data incerta situada entre 1232 i 1233. Era fill de Ramon Amat Llull i Isabel d'Erill, una família barcelonina acomodada que pertanyia bé al patriciat urbà o bé a la petita noblesa catalana". A veure si llegim una mica més d'història.

user costelladevadella | Hace más de 11 años

undaqui. Jo estiré trabucat,però s'histori no me la invent. mentres tant tendries que lletgir un oc d'histori d'es Regna de Mallorca i coneixer ses teves arrels vertaderas. Fora es Català Barceloní impossat. Visca es Balear.

user Scorpio | Hace más de 11 años

Ja voldríen es cataláns havè estat un regne casi dos segles, o just una nació, sempre heu estat pleveios d´Aragó y de Castilla, no teníu ni bandera própia, ni llengo propia, ni soberanía de cap forma, no m´estranya sa fam que pasetjau d´essè colcú.

user undaqui | Hace más de 11 años

Aquest homo en costella....esta trabucat, pobret, que so faci mirar

user costelladevadella | Hace más de 11 años

Preferesc mil milions de vegades es Castellà imposat desde castella que se mentida catalanista que vol robarnos sa nostra identitat. Mal rebentasin en merd.. tots ets renegats que diuen defensar lo nostro i lo que estàn fent es submisiò a una historia inventada. A mem si se entén d'una veegada, Catalunya no existia mentres noltros eram un Regnat envejat per tots i es fill ilustre era en Ramon llull pare d'es Balear.

user Estandarte del Colibrí. | Hace más de 11 años

La Iglesia Católica es destrucción.Primero fue la iglesia de San Marçal en Marratxí y mirad ahora como ha terminado el término de Marratxí.Urbanizaciones que desbordan hacia el otro lado en la montaña de Puntiró y que terminan en la carretera vieja de Sineu en un maldito campo de golf neoliberal.Si la pequeña parroquia se instala en una selva virgen pasa exactamente lo mismo;multinacionales madereras y petrolíferas siguen a continuación expulsando al Tigre y al Orangután.Diós está en contra de la Iglesia Católica,del Papa y de todas las religiones.Las ha aborrecido a todas.Porqué todas son instrumentos del Gran Satán.

user Los que cortan el bacalao | Hace más de 11 años

Mirad a ese mallorquinarro que se hace llamar "costelladevadella". Nos servirá bien. "Scorpio" tampoco tiene desperdicio. Con gente como ellos, nuestro panforasterismo imperará en todo el Estado. Mientras, estos peones se entretienen dando la culpa de todo a los catalanes, a los que tenemos casi tan jodidos como a ellos. ¡Qué cuadro más bonito! jejejeje ...

user Idò | Hace más de 11 años

El reis del Regne Privatiu de Mallorca estarien molt contents de la submissió total de na Maria Salom als castellans.