user JS | Hace más de 11 años

Calvianer, jo te contestare, si tu dius que ets un bon mallorquí per defensar el bilingüisme, ido jo te dire que no ja que no t'has molestat en aprendre a escriure la llengua de la nostra terra i durant anys s'han donat facilitats per a aprendre-la

user JS | Hace más de 11 años

Pens que s'hauria d'haver conservat les sigles del PSM, ja que tothom les coneix fent uns nous estatuts per la integració dels nous grups però amb el nom de PSM, ja que es el nom i el partit mes representatiu de l'esquerra nacionalista i ecologista de la nostra terra. Ara amb el nou nom hauran de treballar-lo per a donar-lo a coneixer i això dur un temps.

user Pobrets balears | Hace más de 11 años

Quan sortirà un partit que representi as balears, i només as balears, de bon de veres?. Ja esteim fins es nassos de catalanisme i de espanyolisme. BALEARISME JA!!!!.

user Ni una bandera mallorquina o balear | Hace más de 11 años

Realment se diven : + catalanisme x Mallorca, estiguen el Sr. Barceló al front, sa baixada de calçons cap a Barcelona està assegurada. Gràcies per juntar-vos, així ès més bo de sebre a qui no votaré.

user dimonio | Hace más de 11 años

aquesta per en cucarell i tots els altres gonellots, si sou gonelles a mort, moriu-vos, per favor, moriu i desapareixeu, no vos reproduigueu...fora de mallorca, no vos volem ni com a compost

user LES VERITATS FAN MAL | Hace más de 11 años

El fascisme de dretes, la falta d'estudis i la falta de criteri no us deixa veure més enllà de que és un partit nacionalista, no només defensen la cultura mallorquina, sino que tenen unes polítiques socials millors, almenys, que les dels actuals governs. Pareix mentira que a n'aquestes alçades encara defenseu al PP. Voltros si que sou uns radicals, facin el que facin els continuau votant, us robarien a ca vostra a cara descoberta, us deixerien arruinats i així i tot els continuarieu votant. Tant identificats us sentiu amb Undargarins, Barcenas, Mates, Rodríquez de los Santos, ... gent rica que la seva avaricia els fa robar, encara més, els doblers del poble... Tant us beneficien les polítiques de dretes? us heu aturat per un moment a analitzar quant us han beneficiat les lleis de dretes? Sou capaços de fer-ho? No tot es pot basar en el odi cap a Catalunya per triar un partit polític. Pensant així mai sortirem d'aquesta p... crisis.

user LES VERITATS FAN MAL | Hace más de 11 años

El fascisme de dretes, la falta d'estudis i la falta de criteri no us deixa veure més enllà de que és un partit nacionaliste. Pareix mentira que a n'aquestes alçades encara defenseu al PP. Voltros si que sou uns radicals, facin el que facin els continuau votant, us robarien a ca vostra a cara descoberta i us deixerien arruinats i així i tot els continuarieu votant. Tant identificats us sentiu amb Undargarins, Barcenas, Mates, Rodríquez de los Santos, ... gent rica que la seva avaricia els fa robar, encara més, els doblers del poble... Tan us beneficien les polítiques de dretes, us heu aturat per un moment a analitzar quant t'han beneficiat les lleis de dretes? Sou capaços de fer-ho? No tot es pot basar en el odi cap a Catalunya per triar un partit polític. Pensant així mai sortirem d'aquesta p... crisis.

user currojimenez | Hace más de 11 años

Me gustaria ver la declaración de la renta de todos ellos y un certificado del Consell de Mallorca de la legalidad de las viviendas en suelo rustico que muchos de ellos se han construido.

user CALVIANER | Hace más de 11 años

per cert mallorquinista una pregunta : yo sa meva llengo sempre que puc xerro català ..ortograficament demano disculpas perque faig moltes faltes pero lo xerro molt molt be es mallorquì ...sa pregunta es .. yo per xerrar mallorquì i defensar es bilinguisme i que no hagi imposicions de ninguna part ..soc un mal mallorquì ??

user CALVIANER | Hace más de 11 años

Para un mallorquinista ... se fica amb es forasters com tu dius perque escriuen barbaritats en aquest foro ..o sigui me estas diguent que per eixemple tracti de terroristes a tots els vascos perque hagi un grup radical anomenat eta ..pues vas ekivocat hi ha de tot i sobretot a ses bones persones ya siguin vascas , catalanas o es estimats forasters com tu dius se han de respectar i es mes es forasters no venen aqui a destruir sa llengo ni mallorca han vingut a fer feina i han aixecat mallorca perque sense ells encare estariem recuint metles i guardant 4 cabras i es mes lo que volen se gran mayoria es educaciò bilingue pero es clar ...hi ha partits feixistes com es psm i algun nacionalistas catalans que diuen que per estudiar i ser un bon mallorqui has de estudiar obligatoriament català ..increibleee !!!! i despres no vols que se gent sa fiqui amb noltros ?? per cert .. a madrid no hi ha una comunitat llinguistica catalana per possar catala en administracions publiques i crec que sa llengua on es entenem tots a madrid es espanyol no importa fer tan de circo com fas i a mes unaltre cosa tu pots nar a opossitar a madrid per una plasa pero es clar al enreves no val ..i lo de bauza i delgado feixistes festo mira ..han sigut elegits democraticament en que allò no me ribin h´ agradar molt pero lo que si han fet be es fer s´educacio bilingui o que se pugui elegir perque lo que tu vull fer entendre es que mentres hagi respecte sempre haura convivencia i crec que el bon mallorquì es el que respecta no el que impossa xerrar catala si o si com una obligaciò oblidanse que existeix una comonitat llinguistica molt numerosa que es el castella i crec que podem viure en convivencia com hem estat fent fins ara .