El cas Le Senne – Roges del Molinar

TW

No crec que el PP, partit de consolidada tradició democràtica, pugui defensar de cap manera l’actuació lamentable del seu soci de govern, durant el ple de derogació de la Llei de Memòria històrica.

I molt menys defensar el càrrec de President del Parlament que li atorgaren en pacte.

No es recorda cas semblant, cap afront d’època democràtica d’aital magnitut i repercussió social.

L’esqueix públic de fotografies de persones mortes, torturades, si no violades per falangistes feixistes no ha tret cap enlloc.

Imaginin-se que aquells que han de donar exemple: mestres, jutges, representants polítics… comencessin a trencar símbols que no els agraden o que no combregassin amb seus adoctrinaments.

Senyor G. Le Senne, dimiteixi amb dignitat.

La seva actuació fou fruit d’una manca d’autocontrol, semblant a una rabieta infantil, impròpia d’un càrrec representatiu.

No fou una interpretació personal del Reglament.

Fou un flagrant delicte d’odi.

Socis del PP: no permetin que la subèrbia d’aquest oportunista, relleu de l’emèrit Jorge Campos, els arrosegui a aquesta minusvaloració de la Institució.

Aquesta carta conté la indignació de milers de persones que han hagut d’assistir a tan inacceptable acció. I alhora que conté el dolor de milers de represaliats i familiars de l’episodi més trist de la nostra història contemporània.

Preguem tots -i en especial l’Església de Mallorca-, pels nostres governants.