user Paco Torres | Hace más de 5 años

No entenen res aquest politic tancats a dins els seus despatxos i nomes sortir a qualca fira de tan en tan. El camp a mallorca esta cuidad, net i recuperat gracies a que hi ha un benifici economic ( cada vegada mes petit degut a tots el imposts que mos fan pagar , entre altres coses, per mantenir una estructura administrativa absurda i gigantesca ). Si fos aixi el propietari tindria dues opcions, 1 abandonar i deixar que sa garriga cresqui , les cases de camp es derrumbin i no servesqui per res tenir una finca , o vendrer - ho a un aleman o suec peruqe ell ho cuidi i shi faci ca seva. Senyors i Senyores de mes, sortiu de sa cova on viviu , siguin realistes i entenguin que com mes traves possin a l,arquiler vacacional a sol rustic menys estima demostrem cap al camp Mallorqui. Senyors votants , si no s,en van aquests del govern de les illes Balears el camp mallorquín esta comdennat. Salut a tots.

user Jose Andres Prats Marrero | Hace más de 5 años

Dotbers ya en tenim de sobres fora haber de destruir sa nostra illa, yo no estic en contra des turisme, y se que dona molt de dotbers a les iñles, yo nomes he trabajat en el sector turisme, pero els hotel que ya hi ha son mes que suficientes per generar beneficis, no vull que destrocin aquesta illa per avaricia, o sigui que estic content d,aquestes medides, y es vos queixau, segurament veniu de fora, perque voler dotber a cambi una illa es de beneits. Els turistes venen aqui sis mesos com a molt, normalmente dues setmanes per turista, mentres que.noltros hem de ser aqui tot l,any, aixi que no, no me surt ses coions que destricon s,illa per estar dues setmanes aqui.

user Más votos para vox | Hace más de 5 años

Acabarán destrozando todo ( menos los hoteles)

user Enhorabona | Hace más de 5 años

Toni totalment d'acord amb tu els hotelers tb han fet el mateix i tanmateix hi ha hotelers que també exploten lloguers turistics. El tema no es qui sino el com.

user I love tourism | Hace más de 5 años

Es una muestra del fanatismo irracional y absurdo de MES y sus socios. Todo lo que huela a turismo y generacion de riqueza lo quieren destruir. Cuál es el daño al medio ambiente de una finca arreglada cuidada que paga sus impuestos y que lo ocupan 4 personas en una semana. Obviamente ninguno. El primer hito es sacarlos en las municipales. No podemos fallar.

user un que vos votava | Hace más de 5 años

Enhorabona senyors del Consell i Govern , seguiu així ,acabant amb la democratització del turisme , el que estau fent (i no ho veis) és un atac directe a la economía de la gent , del lloguer no no nom,es viu , l'arrendador sinó tots els que treballlen a la finca i els oficis que la reformen , per no dir que és un turisme que sí deixa ingressos en els negocis del voltant . Seguiu així i llavors a les pròximes eleccions plorareu , no apreneu dels errors.

user Toni* | Hace más de 5 años

A enhorabuena, porqué no le dices lo mismo a los hoteleros. Son ellos los que han especulado con el territorio , destruyendo la costa.

user Por supuesto | Hace más de 5 años

¿Qué es esto de sacart alguna renta para la sostenibilidad de una finca heredada? El propietario se tiene que arruinar y vendérsela a un alemán, así MES, Terra ferida y el GOB saldrán de palmeros.

user Enhorabona | Hace más de 5 años

Enhorabona a la comissio de medi ambient per protegir el territori davant l'avaricia que no enten del que vol dir "sostenible". Cal recordar a la secretaria d'estat de turisme a fevitur habtur i a la comissio nacional del mercat i la competencia que la proteccio del medi passa per davant el dret de la lliure empresa tal i com ha indicat la propia CNMC.. Llavors respetarán la decisions per protegir la fragilitat de ses illes davant un model mediambientalment insostenible? Ho han de fer perque la llei ho exigeix. Finsaquihemarribat!!

user CanBum | Hace más de 5 años

Qué será lo próximo? Expropiar las fincas? Pretendéis que, al no poder mantenerlas, os las regalarán? No será que ya estáis buscando dónde alojar a los próximos inmigrantes que seguirán llegando y vosotros acogiendo? Vais a repoblar Mallorca con todo lo que llega de África? De vosotros, podemos esperar cualquier cosa, y nada bueno. YA ESTAMOS HARTOS.