user Alfa7 | Hace más de 5 años

@RAMÓN me acostaré cuando me de la gana,no necesito a nadie que me lo diga y menos unos dictadores comunistas y socialistas que solo saben prohibir lo que a ELLOS NO LES GUSTA y a los demas pues eso, socialismo no gracias, no me gusta la ruina que traen cada vez que han gobernado

user Bernat | Hace más de 5 años

Prohibir la pesca de arrastre..... JAJAJA... buen chiste. Los que vivimos en zonas de pescadores sabemos que empiezan a calar el "bou" antes de llegar a la profundidad mínima permitida... y van arrasando con todo...

user Manu | Hace más de 5 años

La posidonia es de crecimiento lento tardaria siglos en volver a crecer

user Filopator | Hace más de 5 años

La izquierda ya no sabe que hacer con la puñetera posidonia. Lo poco que se pueda estropear en julio y agosto se recupera con creces y de sobra el resto del año.

user M | Hace más de 5 años

Quina mania que tenen els peperos i assimilats,, de dir que aquest Govern només sap prohibir! Aquest Govern prohibeix les practiques que fan ml al medi ambient, mentres que el seu partit i tots els satèl.lits que té al seu voltant, prihibeixen tot el que és mallorqui o va en contra dels seus negocis bruts o ven en contra de les seves mentides Aquesta es la diferència.

user En Tomeu de Son Espárech | Hace más de 5 años

@vols dir?, À nês mon vegetal sa propagavció vegetativa ês tan important ò més que sa reproducció sexual. Si amb un'ancora desprens trossos de posidonia, aquets trossos tenen ês potencial per formá una nova planta.

user vols dir? | Hace más de 5 años

@pep. Els temporals d´hivern no maten possidonia. Duen a la vorera el que per un procés natural mor, per deixar pas als brots joves. Tots els que practicam inmersiò ho sabem, com a partir normalment d´Octubre es veuen brots verts i curts, nous, que reneixen. Això que dius és un doi. I si vas a Porto Colom i mires dins el port, veurás com les áncores dels vaixells llauren el fons cuan bufa el vent i alguns d´ells acaben damunt les roques perqué l´áncora no aferra. Es poden veure les linees buides de possidonia, com camins, al fons marí, per tot arreu.

user julia | Hace más de 5 años

Telefono para denunciar porque en Portals Vells viene todos los super barcos y no se hace nada

user Pygmaleon | Hace más de 5 años

Ben fet per aquest decret del Govern ;) independentment de l'ideologia politica. Ara cal posa migjos materials a les totes per disuadir als posibles infractors i podero dur a terme, lanches e hidroavions con fan a Australia.

user Ciudadano | Hace más de 5 años

Pep, estoy contigo. No nos merecemos esto.