user son un exemple de comportament | Hace más de 10 años

Per començar vull donar l'enhorabona a tots els nins i nines de 4t d'eso de San Francesc entre ells la meva filla. Només pogueren disfrutar d'un dia i mig de les activitats que tenien previstes fer. Però lo més important es que aguantaren una situació a la que ells no estan acostumats, noltros aqui a Mallorca no veim sovint aquests efectes meteorologics tan devastadors, afortunadament,no tenim rius i viure d'aprop lo que ells visqueren es sens dubte impactant. A MF no son només les nines que surten a la foto n'hi havia 44 de nins i nines que ajudaren i es solidaritzaren amb la gent del poble.També hi havia 4 professors que en tot moment donaren suport i varen fer de mamas i papas amb ells, dimarts els nins estaven força nerviosos, vull donar-lis les gràcies per tot. A Jaume li vull dir perque amb el seu comentari m'ha tocat que el col·legi no els a educat els hem educat els pares i mares el col·legi dona els coneixements i participa si tan vols de l'educació. El qui es educat ho es i el que no no, pero amb l'educació i venen desde casa. I també vull dir a na Rita la cantadora que té tota la raò no te res a vure que siguin d'un col·legi concertat o públic, d'un poble o d'una ciutat, per cert Inca es poble un poc gros però poble. De totes maneres jo crec que qualsevol persona davant aquests fets s'arromangaria per ajudar o el menys vull pensar que si. Enhorabona nins, nines i professors/es heu donat una llisò de educació, comportament, solidaritat, companyerisme i civisme. vos desitg un bon estiu!!!!

user Rita la Cantadora | Hace más de 10 años

Y QUE TENDRA QUE VER SE SEAN DE UN COLEGIO CONCERTADO. lOS DE UN PUBLICO HARIAN LO MISMO.

user Rita la Cantadora | Hace más de 10 años

Y QUE TENDRA QUE VER SE SEAN DE UN COLEGIO CONCERTADO. lOS DE UN PUBLICO HARIAN LO MISMO.

user francisca | Hace más de 10 años

passàren por i véren d'aprop lo que és perdrer-ho tot, a part de que se portaren molt bé, com ha de ser (aquesta és la manera en què se comporten les persones), aprenguéren que la col·laboració amb els demés és super important i véren el sofriment ben d'aprop. No aprenguéren rafting però si féren un master en solidaritat. Estic orgullosa de la meva nina i de tots els companys. una abraçada a tots i als professors que cuidaren d'ells. bon estiu.

user Fora del test | Hace más de 10 años

Jaume: Aquests nins téne unes families que son les que els han inculcat els valors. Si haguéssin anat a una escola pública haurien fet el mateix. En hi ha que sempre ho han de mesclar tot, i si vosté és un educador del centre podriem dir:MALGRAT HAVER ANAT A UN CENTRE CONCERTAR.

user Jaume | Hace más de 10 años

Enhorabona a aquests nins i al col·legi CONCERTAT que els ha educat.

user JS | Hace más de 10 años

Molt be per aquets alumnes. Enhorabona. Per en KH, a aquest individu no fa falta contestar-li, sempre està igual. Segurament necessita algun tipus d'ajuda.

user Alamerda | Hace más de 10 años

Enhorabona a aquestys al.lots, i un carabassot bén gros a aquest tal KH, fatxota beneit, que encara no s´en ha adonat de que no viu a Castella.

user Mf | Hace más de 10 años

Yo pienso tolo que estos dos chicos la invitación de la gente del pueblo la tienen segura para siempre se han ganado muchos amigos , suerte que todavía hay personas asi como ellos.

user tolo | Hace más de 10 años

estos chicos se merecen que les inviten este verano a pasar unos días practicando los desports de aventura,almenos q les paguen la estancia.