user ? | Hace más de 5 años

Jo no sóc en Jaume. He usat @ + el seu nom per "citar" el seu i el teu comentari. Potser ultima hora hauria de canviar això per a que la gent pogués respondre a comentaris individuals. Quin embull... ja ni sé qui diu què. Res, jo he aprovat i tret plaça, en Jaume aquest... Ni idea xD Ah, i pert cert, sóc d'aquí, de Mallorca. En Jaume... No ho sé. Bona nit! ;)

user @? | Hace más de 5 años

Idò, un de fa dos dies que firmava com a Jaume (que és com firmes tú) i que diu que va "aprovar" (com dius tu afirmant que t'has guanyat la plaça) figura que diu: "els interins podien arribar a 7 punts per experiència i els q no, com a molt a 1,5. " Ens vols mentir més? Més embolics? Ja no me crec ni que hagis aprovat la primera part d'oposició. Ja s'ha vist de què anau: picar de la nostra comunitat, crear inestabilitat en els interins per guanyar un parell de puntets aquí, si vos toca la loto de les opos, per posteriorment entrar en llistes de les vostres pròpies comunitats. Allà sí que demanareu estabilitat quan entreu en la roda. I tot aprofitant la nostra inferoritat de desplaçament pel problema que tenim d'insularitat. Aquesta conversa ja no té molt de sentit. El que no vulgui veure de què anau allà ell.

user ? | Hace más de 5 años

Mentides? O no m'he explicat bé o no m'has entès. En cap moment he faltat a la veritat ni he dit que la gent sense experiència només pugui tenir 1'5 ni que a la que en té li regalin la plaça. A mi no me l' han regalada. Me l'he guanyada. Jo de formació vaig tenir 2 punts i no me queix. Sabia que eren les "regles", però això no lleva que, personalment, me foti que tenint tanta formació en arribar al màxim de 2 punts ja està. Però... es lo que hay. El que volia dir és que tenir els 7 punts dels que tu parles no és fàcil perquè hi ha 5 punts que bàsicament són de carreres, màsters i doctorats... I no me sembla fàcil obtenir-los de la manera que els de formació permanent, sí. De fet a formació acadèmica vaig tenir un 1'5 i la gran majoria de coneguts poca cosa més. I tornant al tema de l'article, ja més enllà de si estic d'acord amb el que reclamen o no, entenc que reclamin. Crec que si estiguessim en la seva situació, també estaríem ben emprenyats malgrat que sabíem les regles del joc...

user @@@Jaume | Hace más de 5 años

Idò, no diguis mentides. Me sap gre ser tnt clar. El màxim que vares obtenir ja només de cursets són 2 punts..., ergo el màxim que pot obtenir un sense experiència no és 1'5. A part, tú tidries una nota de carrera que et donaria encara qualque punt més. Això sense anotar la teva experiència de concertada (molta o poca). Entenc la teva situació. Però no pots faltar a la veritat, a més, donant a entendre que a la gent amb experiència li regalen la plaça en les opos. El fet és que en cap empresa lleven gent que fa molts d'anys que fa feina, llevat que hago quebrat. En aquest cas, l'estat no ha quebrat i no té sentit llevar gent amb experiència amp un sistema (opos) obsolet, que no demostra res i que, a damunt, enguany està denunciat per "pucherazo"

user @ @Jaume | Hace más de 5 años

No sé si entens la diferència entre formació acadèmica i permanent. Acadèmica es refereix, bàsicament, a carreres, màsters i doctorats. Per exemple, una carrera, val d'1 a 1'5 punts depenent de la mitjana d'expedient. Un màster o doctorat dóna 1 punt més... No conec a ningú amb 3 carreres, 1 màster i 1 doctorat a sa llista d'interins... sa veritat... Els professors invertim sobretot en formació permanent que és la que, per una part, s'adapta més a les nostres necessitats específiques com a docents i, per una altra part, ens dóna punts a la borsa d'interins. No obstant, aquesta part al concurs només val 2 punts (jo en tenia més de 7 perquè he fet una barbaritat de cursos, he assistit a conferències, seminaris... i només me va donar 2 punts). Dir que havent fet mínimament els deures ja tens 7 punts... No és tan fàcil com ho pintes...

user @Jaume | Hace más de 5 años

Mientes más que hablas. Has dicho antes que los que tienen experiencia en la fase de concurso (que promedia con la nota de la fase de oposicón) pueden llegar a un 7 de puntuación, mientras que los que no slo a 1'5. En mi vida he visto un camelo mayor. Vente a Mallorca y mírate las bases antes de inventar: sí, por experiencia el máximo está en 7. Pero: Apartado 2: "Formació académica. Máxim 5 punts. Apartado 3 "Altres mèrits" (formació permanent etc.): "Màxim 2 punts". Vale, uno que no tenga nada, nada de experiencia, y que haya hecho mínimamente los deberes de formación, ya tiene 7 puntos del màximo posible de 10. La experiencia solo me puede dar como màximo 3 puntos de ventaja, que pierdo con que tú hayas estado en la pública unos 3 años. Si hubieras hecho tu formación permanente y/o sacado una nota decente en la opo, con tus años de enchufe en la concertada (donde reconoces que estás o has estado) seguramente habrías aprobado el concurso.

user @Jaume | Hace más de 5 años

Las listas de interinos de la CAIB incluyen todas las islas. Por tanto, te toca la isla que te toca y cambiar de isla es normal. La gente que conozco se presenta a las opos en su propia isla. Al padecer aquí la insularidad nosotros no podemos hacer como los peninsulares: picar de aquí y de allá en otras comunidades, porque el avióna varias comunidades es muy caro y a vosotros os cuesta poco venir aquí ya que es un solo avión. Dejad de intentar crear inestabilidad en las listas para sacar un par de puntitos que os reconozcan en Cuenca. Y por mucho que chapurrees esl mallorquín, ya sabemos que eres peninsular. No cuelan tus mentiras y enredos. Ya no sabes qué inventar.

user pitagorin | Hace más de 5 años

Por lo que veo poco gustan mis propuestas, se ve que hay mucha gente enchufada que tiene miedo a perder la "mamella". Porque mas justas no pueden ser, ¿verdad?

user Pitagorin | Hace más de 5 años

Para conseguir un trabajo que ayude a ganarse el pan no puede haber ninguna clase de ventaja, el que haga mejor examen y si es necesario que se revisen por tribunales independientes, pero fuera concurso de meritos ¿o desmeritos? que se han conseguido por haber tenido la oportunidad de estar trabajando (una ventaja) no sabemos porque. Nota de examen pura y dura lo demas cuentos, y asi tendremos los mejores esto es justicia ¿oh no? fuera enchufados ya desde la listas de interinos, otro coladero

user Pitagorin | Hace más de 5 años

A la conselleria sino quieren que esto les explote en la cara y en plena campaña electoral tienen que darle la vuelta a todo el sistema como a un calcetin. Transparencia en las opòsiciones con tribunales aptos, no compuesto por gentes que hace años termino la carrera y su preparación es dudosa para tal cometido. Las listas de interinos por riguroso orden de llegada sin otras zarandajas, y fuera concurso de meritos, oposiciones con pruebas anonimas y si hay alguna prueba oral que se grabe en video y sonido. Esto no agradara amuchos porque se termino la epoca del mangoneo pero sino se hace asi nunca habra autentica limpieza. Ver si lo tendra que arreglar la justicia