A mí también me han censurado un comentario, el becario sigue siendo el mismo balearico de la pasada temporada....

user Ros | Hace más de 5 años

Balearico, cuidet de lo teu que en tens ben abastament, per cert m'han esborrat un comentari criticant al penos no enteng aquesta censura

user De riure. Penos | Hace más de 5 años

Si,si. Molt de dir que jo si que som penos però el gol del Mallorca es falta clara per molt que voltros digueu. Lo primer que fa el defensa es anar a s,arbit a reclamar la falta. Lo que fa el fanatisme de qualquns i sobretot dels comentaristes de IB3 que nomes els falta sortir amb una pandereta, una bufanda, una trompeta i una camiseta del Mallorca per les noticies. Jo en cap moment m,he ficat amb cap seguidor mallorquinista ni li he falta al respecte. Tant es válid de respetar el meu comentari com els altres. Educació mallorquinistes, educació i respecte que molts n,heu d,aprendre.

user @de riure | Hace más de 5 años

Tu no vares veure es partit, no diguis mentires que es nas t'ha crescut un pam i mig, una abraçada.

user DE RIURE. PENOS | Hace más de 5 años

Quin altre partit més penós. Vaig veure del minut 68 al final. Amb aquests minuts el Mallorca NO VA XUTAR NI UNA VEGADA A PORTERIA (PENOS). El dia que se li acabi la sort i els favoritismes arbitrals se'n torna anar a 2ºB directe. MINUT 84 PENALTY a l'àrea del Mallorca que ningú en parla: Balon penjat a l'àrea del Mallora un jugador de l'OViedo bota per pentinar la pilota i el jugador del Mallorca se desentén del balón i li pega una colçada per davers el cap que toma al jugador i l'àrbitre NI FA DE VEURER-LO (PENAL CLAR QUE NINGU DIU RES). EL GOL DE MALLORCA FALTA CLARÍSSIMA DEL DAVANTER QUE LI FA EL LLIT I TOMA AL DEFENSA DE L'OVIEDO. QUIN PARTIDASSO!! Encara n'hi ha de seguidors que douen estar contens per haver guanya. Per cert aquest entrenador del Mallorca entrena molt be entre setmana als seus jugadors perquè siguin marrulleros i comediants al mig del camp. Ahir un altre pic per res se tiraven i protestaven tot el temps, mentres ells jugaven donaven a diestro i siniestro.

user LFP | Hace más de 5 años

Equip en creixement, millorant dia a dia.

user jiloca | Hace más de 5 años

Encuentro soporífero. Lo positivo el gol de Giner y el acceso a otra eliminatoria.

user Angel | Hace más de 5 años

Como más de uno dice... Había colapso en las gradas, resulta q esas 6000 personas q han ido a las 18:45 horario aun de trabajo para muchos llenan 4 veces son malferit, y 1 o 2 cuando algún día vuestro "arenas stadium" este acabado...... Tenéis q aceptar q seréis siempre nuestra sombra lo dejamos claro la pasada temporada con más de 30 puntos de diferencia, un abrazo y seguid así, q cuanto más nos críticas más fuerte nos hacéis. Un saludo

user Rai | Hace más de 5 años

La pachanga era de una competición llamada Copa del Rey, pero es normal que no sepas de que va el asunto. Pobret