user @Jaime | Hace más de 5 años

@Jaime, pot ser que dia 12 "ompligueu" Barcelona, però serà de tots els autocar que "certes" formacions animen a venir de poblacions d'arreu de la península, plens de gent que no tenen ni idea d'història ni de res, mostra del sector més "caspós i ranci " de la España cañi. Perquè te puc assegurar que no s'omplirà de la gent que viu a Catalunya, i no només catalans d'origen sinó de tots els que l'han triada com opció per viure i veure créixer els seus fills. Fins que no entengueu això, malauradament la solució està enfora. Feis una volta pels museus d'història de Catalunya i veureu com això no és una moda, ve de segles endarrer.

user Dignitat Groga | Hace más de 5 años

Continuar amb la idea interessada de fer passar els Llaços Grocs com un símbol sobiranista, confondre un Llaç Groc amb la Independència, és una altra mostra d'absolut desconeixement per una banda i de la manipulació per part del nacionalisme espaÑol d'una altra del que significa -i dignifica- dur o posar un Llaç Groc. No crec que els Llaços Grocs vists a Còrdova, a Madrid i a moltes altres parts de l'estat els hagin posat "independentistes" catalans d'andalusia o "independentistes" catalans de Madrid, ans el contrari, persones conscients i informades capaces de sortir del discurs "oficial" de PP, C's i PsoE i de la caverna (des)informadora dels mitjans de comunicació espanyols.

user Toni | Hace más de 5 años

La clásica intolerancia madrileta nacionalista española

user Jaime | Hace más de 5 años

Bien, ningún problema, pueden ponerse el lazo amarillo en la solapa o un mojón en la cabeza, es lo mismo. El 12 de octubre llenaremos Barcelona, aún más, de banderas rojigualdas y os lo tendréis que comer con patatas. Id haciendo acopio de antiácidos que lo necesitareis.

user Dignitat Groga | Hace más de 5 años

Pots empresonar unes quantes flors, però no pots empresonar la Primavera. (Jordi Cuixart)

user @pep bollat | Hace más de 5 años

@pep bollat, en buen mallorquín, te has puesto un muy buen mote, hi estas ben bollat i no son crosteras, desde luego sois lo más fascista, xenófobo, caparruts y obcecados, no veis más lejos de vuestra nariz, que pena dais, esto ya no se cura ni con medicamentos, estáis creando una confrontación dentro de vuestra misma Cataluña, y todo para tapar vuestras vergüenzas, robos, desfalcos y delirios

user KTM | Hace más de 5 años

Resulta patético ver gente con el lazo amarillo pensando en que algún día se van a independizar. Pobrecitos que sigan soñando

user Pep Bollat | Hace más de 5 años

És lo que passa quan els treus dels toros i el futbol. La natural agresivitat dels fatxes, reprimides durant un parell d'hores, s'ha d'escapar per algun lloc, com la válvula d'una olla express o com la diarrea massa temps contingut per unes natges contretes. Reforça aquest brot psicòtic d'agressivitat fatxo-mesetària, el fet de que al seu símbol màxim (el Felipón) li hagin restregat per la cara uns llaços grogs, com si fos un cadellet al qui li freguen els morros en l'orina incontinguda en el passadís de casa.

user tofolino | Hace más de 5 años

poc a poc va quedant clar que la democràcia espanyola no està gaire consolidada i que la trancisió no fou tan exemplar com es deia. L'estat espanyol està canviant. Historicament, aquests moments es recordaran com una regeneració democràtica

user toni | Hace más de 5 años

Piden respeto, comprensión y no respetan nada, ni leyes, ni constituciones, ni sus propias normas. Por mi parte ningún respeto, ninguna comprensión y pidiendo ya la confrontación directa.