user Jasna | Hace más de 5 años

aumento de 25 % en crucerors comparado al año pasado... quien lo permite??? El turista que esta visitando Palma no lo es!!

user EnBonMallorqui | Hace más de 5 años

Tapá lletreros púbblics o embrutarlos y deteriorarlos, es punibble, esper qu'aquests gamberros de "ciutat per.." les caygui sa multa pertinent, per molt que siguin seguidós des renegads qu'ara mos governen.

user Miquelet69 | Hace más de 5 años

Amanida, amb tots els respectes, l'exemple que has posat no té res a veure, una cosa es llançar missatges en contra d'un habit que no afavoreix la salut i un altre es jugar amb el pá de moltes families. PD: Jo tampoc t'he posat cap negatiu ;)

user Amanida @Miquelet69 | Hace más de 5 años

És obvi. Te sona de res "Fumar Mata"? Missatges simples i directes. Cridar l'atenció abans d'arribar al Punt de No Retorn. O prefereixes que pintin tota una paret per explicar que Balears ja ha arribat al Punt d'Ebullició? A més, pintades ja no se'n fan, crec que (molt encertadament) s'ha vist que no era el més apropiat de cara als residents i han optat per accions com la dels noms dels carrers i pancartes. PS: El "negatiu" no és meu

user Miquelet69 | Hace más de 5 años

Amanida, ja ho veigem que NINGÚ está en contra, llavonces com expliques ses pintades que apareixen d'un dia a s'altre davant els nasos tant de residents que viuen del turisme com de la gent que ve a passar les seves vacances? A ningú li agradaria anar a un pais extranger i trobar aquest missatge. Crec que tots esteim d'acord que això s'ha de regularitzar, pero de bones maneras i no convidar-los de manera general a que no tornin.

user Tolo | Hace más de 5 años

Minoría radical subvencionada y protegida por el alcalde temporal noguera y MES MALLORCA

user Amanida de Guiri | Hace más de 5 años

NINGÚ està en contra del turisme. Els que vos passau el dia posant positius als comentaris a favor del turisme massificat amb l'excusa (real, però encara més tendenciosa i demagògica) de que "vivimos del turismo", dir-vos que "no cuela". Vas pel carrer, prens un cafè, vas dins un bus i només escoltes que la gent està MOLT farta del punt on hem arribat, tant per una major conscienciació ciutadana de que som un territori limitat amb uns recursos encara més limitats com per ("gràcies", lloguer turístic) trobar-te turistes dins la sopa fent escándol al pis del costat i de que ha arribat l'hora de fer un "tèntol" turístic molt seriós.

user Turismo si, pero...... | Hace más de 5 años

Nadie dice que no venga turismo, lo que es una barbaridad es que se haya desmesurado y se haya creado una saturación tal, que esta será la causa que acabe con el turismo si no se reduce el número de plazas turísticas... Solución: la mitad de turistas al doble de precio

user @Cranc Pelut | Hace más de 5 años

Diguem qui no viu des turisme aquí a Balears , tot es un bucle, una cosa depèn de l’altre, tot.

user mallorquí | Hace más de 5 años

No saben que fer per emprenyar, a lo millor algún dells menge del turisme.