user Bermellón | Hace más de 10 años

Som una afició de segona...aquesta es la realitat. Per favor necessitem tot el suport per a l´equip. Així no anam...

user Mayurqi | Hace más de 10 años

A los que me han criticado por mi comentario,no dire que no tengais parte de razon en vuestras opiniomes,pero quizas para ser mas justos deberia de haberse hecho bilingue,pues si se hubiera hecho completamente en catalan (de las Illes Balears)habria un grupo de posibles aficionados que se quejarian de ello,es dificil acertar y contentar a todos,yo como viejo mallorquinista lo unico que digo es que dejandonos de temas linguisticos que de una forma u otra tienen un caire politico,lo importante a nivel deportivo que es lo que a mi me interesa,espero y deseo que este año seamos muchos los que nos hagamos socios y el mallorca ascienda,lo demas es otro tema y debe de tratarse en otros espacios.

user pels llonguets | Hace más de 10 años

Es que el Mallorca es mes aviat llonguet, i per això fan aquets tipus de spots en castellà, heu perdut el sentiment de mallorquins. Ignorau a la part forana, vos pensau que Mallorca només es Palma i que lo altre no existeix. IGNORANTS.

user Jaume | Hace más de 10 años

Si el equipo es puntero en 2ª División, la gente irá más al campo que en 1ª. Lo que ocurre es que deberían apartar a Serra Ferrer al frente del Club, dada la cadena de fracasos que ha cosechado. Ese hombre ha demostrado que no sirve para gestionar al Mallorca y sin embargo quiere continuar mandando él solito. Serra, por el bien del Mallorca, ¡VETE YA!.

user miquelet | Hace más de 10 años

18.000 socis!! al·lucinen.. amb l'equip a segona i el que es pitjor gestionat per una quadrilla de mediocres sense cap credibilitat, i a més arrogants (ja ho diuen en bon mallorquí, no hi ha més beneït que aquell que es pensa que es viu) i així anam. Ja ho va dir en Laudrup quan se'n va anar, el Mallorca serà allò que en Serra Ferrer vol que sigui. Idò ja ho tenim! Llorenç Serra, Biel Cerdà i companyia, "no debia de quererte y sin embargo..." No os queremos.

user @Mayruqui | Hace más de 10 años

No se tracte de política sinó de sentiments. I aquesta campanya sembla més per el Albacete, Murcia, etc que no pas del Mallorca. I te puc assegurar que a la part forana no se senten identificats amb aquesta campanya.

user flipi | Hace más de 10 años

Mayurqui, la meva intenció no és fer política. Simplement no me sent identificat amb aquesta campanya. I ja està. Si considerau que és millor així... idoi endavant. Cap problema. Però anau a fer una volta per la part forana i anau demanat a veure que en pensen.

user Antimallorquinista | Hace más de 10 años

Després de màfies corruptes, directius incompetents, política lingüística nefasta (basta mirar els idiomes de la plana web del Mallorca http://www.rcdmallorca.es) això ja es tocar fondo. On s'ha vist mai no tan sols fer un anunci amb castellà sinó a més fer servir una copla española.... ai deu meu aquest Serra n'apres massa den Lopera!!

user Mayurqi | Hace más de 10 años

Ya estan los pancatalanistas mezclando politica y deporte,la unica cuestion cierta es,si en español o mallorquin la gente acudira a hacerse socia y apoyara el nuevo proyecto del club para regresar a primera,lo otro,que para unos parece ser de una importacia extrema no es mas que una forma de politiqueo absurdo y alejado del sentir mayoritario de la gente

user un de Mallorca | Hace más de 10 años

Totalment d'acord amb en FLIPI, veig que hi ha molta gent que pensa com noltros ja que de moment no ens posen punts negatius. Jo veig que fa temps que n'Anglada, que canta be, però que sembla que renega de les seves arrels. Abans era Jaume i ara s'estima mes que li diguin Jaime. No critic que canti en castellà, però hi ha circumstàncies com aquestes en què s'hauria d'usar el mallorquí. Abans el sentia cantar en català, en canvi ara no ho fa mai. Sembla que te por que el govern d'ara no li contracti als actes si canta alguna cançó en català o potser que simplement renegui de les seves arrels.