Que gran campeonato porque no hacen una liga de tonterías y presidente puigjamon y torra, .
Provincianismo en estado puro, ja, ja...
Ay Tomeu!!! Hay que salir un poco de la isla...
Mundial?.. Jajaja...
Ah, i primer va sa tomàtiga, després sa sal i finalment s’oli.
És al.lucinant que fins i tot xerrant de pa amb olis se faci apologia de sa catalanofòbia. Mira uno, ets andalusos arribaren a Catalunya sobre ets anys 50 des segle passat, es pa amb oli, s’origen des cual és es pa amb tomàquet català, se fa des que se va dur sa tomàtiga de ses amèriques, i l’inventaren es pagesos catalans que sempre han treballat amb còs i ànima sa seva terra. No com ets andalusos, que s’estimen més cobrar ses peonades que Catalunya, Balears i València els pagam, i anar a fer copes a nes bar amb pescaitos fritos, que no pas anar a recollir olives per 8 euros i mitj s’hora.
No en Francia, ni en Italia, no en el Congo Belga! Nadie tiene una cocina tan buena como nosotros. Prefiero un pa amb oli antes que cualquier plato me pongan en cualquier sitio de mundo. El mejor plato del mundo.
No se si es verdad..pero me contaron cuales fueron los origenes del pa amb tomaca de cataluña....los andaluces que trabajaban en los campos se les daba por los terratenientes catalanes pan duro...y ellos cogian tomates y los restregaban...no se si es cierto..pero si lo fuera....tela con la raza superior
Pero que va primero el oli o la tomatiga?
Que tontería, no hay nada mejor que hacer en esta isla ?