user KH | Hace más de 10 años

OJALA DIMITIERAN TODA ESTA PANDILLA DE DICTADORZUELOS ANTIESPAÑOLES Y PROCATALANES Q SOLO ENSEÑAN A LOS NIÑOS A ODIAR AL RESTO DE ESPAÑA. DEBERIAN DE ESTAR TODOS EN EL PARO PERO SIN COBRAR NI UN CENTIMO. ¿ POR Q TENGO Q PAGAR CON MI DINERO A ESTA PANDILLA DE INDEPENDENTISTAS Y DICTADORZUELOS PROCATALANES ???. ¿ Q ES LO Q NO ENTIENDEN ? ¿ Q ESTAN EN ESPAÑA Y TAMBIEN SE HABLA CASTELLANO Y Q EL CATALAN NO SIRVE CASI PARA NADA ?.

user moscovita. | Hace más de 10 años

plataforma catalanista, a catalunya, con los extremistas que allí viven. A los mallorquines dejadnos en paz. Sois lo peor de la enseñanza de los últimos cien años, los peores resultados, los menos trabajadores y encima politizados tercermundistas.

user Hi ha llum as final des túnel | Hace más de 10 años

Existeixen professors en seny!!! on sou que no vos trobam p'enlloc?. Gràcies per sa seva resposat @profe

user catalanes a cataluña | Hace más de 10 años

El gran problema de estas islas se llama PSIB/PSOE/izquierdas que son unos vendidos al catalanismo. No tienen huevos para decir que en las baleares se habla el balear y que cada isla habla lo suyo, mallorquín, menorquín, ibicenco y formenterer. Y las lagartijas de Sa Dragonera hablan dragonerer porque como buenas lagartijas baleares pueden hablar lo que quieran y llamarlo como quieran. LOS MALLORQUINES ESTAMOS HARTOS DE CATALANES, QUE ARREGLEN SU COMUNIDAD AUTONOMA Y DEJEN DE FASTIDIARNOS. catalanes a cataluña.

user Josep Miquel | Hace más de 10 años

Profe unes eleccions guanyades legitimament i amb majoria absoluta, per molt que sigui per la Llei D'Hont et dona dret a gobernar, pero no a fer el que et doni la gana i passarse les lleis per l'arc del trionf. Una bona idea com es el TIL l'han possat en marxa amb el cul, tu ets capaç d'aprendre una llengua a partir de la lliço 23 i amb un profesor que no en sap mes que un 20%? idó axó. Per un altre banda el que fan precissament va contra la Llei, si focis profe, que sgeur que no ho ets, sabries que les competencies per decidir la llengua vehicular es dels Consell Escolars, i volen imposar la seva voluntat mitjançat una "circlaur administrativa" en dret axó te un nom i es diu prevaricació. Ara segueix diguent que ets profe si no saps dues cosetes tant sencilles com el que acab de dir.

user JS | Hace más de 10 años

PROFE, tens raó quan dius que tenen la majoria de les urnes, però assumptes com aquests s'ha d'assessorar amb els entesos perquè vagi be. Un professor no li ha d'explicar a un farmacèutic o una advocada com ha de fer la seva feina i viceversa. A mes el TIL n estava dins la campanya electoral sinó que era la llibertat d'elecció de llengua, el qual en Bauza està incomplint ja que amb el TIL tira per terra el fet de triar llengua. I te diré que hi ha bastante gent de la Part Forana del PP que demanaven un canvi amb l'educació però no s'esperaven que fos d'aquesta manera en que sembla que se vol eliminar el català a base de decrets.

user profe | Hace más de 10 años

En primer lloc, m'agradaria contestar a "un dubte": NO, no tots els professors som catalanistes. El problema és que noltros, si no estam d'acord amb una llei, senzillament protestam de manera democràtica "a les urnes", no ens negam a complir una llei ni feim política a les aules. I el problema del TIL no és l'anglès ni la implantació, el problema que tenen amb el TIL és que el català passa de tenir el 100% a l'educació a tenir el 33%, i això no els va bé. Per altra banda, me fa gràcia quan encara hi ha gent que xerra de "franquisme" i "franquistes": jo fa ja 12 anys que som professor i quan vaig néixer en Franco ja era mort. Ja és hora de deixar de banda tot això i acceptar la democràcia, ens agradi o no han guanyat les eleccions per majoria i si voleu protestar, a les urnes. I els que vulguin dimitir, que ho facin i ens deixin fer la nostra feina tranquils!!!

user Mare que està fins sa coronilla | Hace más de 10 años

Plataforma crida demanant dimisions per un costat, assamblea de docents recopilant firmes per fer vaga per unaltre. Però això què ès!!!!. Aquests senyors i senyores són es responsables des nostros fills 7 hores as dia i s'única manera de resoldre un conflicte que tenen es rebelar-se contra es superiors i barallar-se entre ells a mem qui la pensa més grossa. S'en foten de noltros o què?. M'es igual si fan o no vaga, som jo es qui no els vol, no són dignes des meus fills.

user Que dimitesquin JA!!! | Hace más de 10 años

Propos fer una flataforma de pares per demanar que expulsin a tots es docents que facin apologia des catalanisme. Que s'en vagin i no tornin, n'estam farts d'aquests abusos de poder. Qui se creuen què són, duen un any amenaçant en vagues i manifestacions, utilitzant i preocupant as nins, que s'en vagin tots, som noltros que no els volem.

user Que se vallan | Hace más de 10 años

Que se vallan, por muy malos que sean los que vienen serán mejores.