Tambien sera tan caro como el de Lloseta, ido no me veran por Sa Calatrava, seguiremos en el Cruce.
Este cocinero cada vez que enseña por la tele una receta se debe cargar la tartera ( con lo que valen)rasca y rasca con un tenedor de acero,no sabe que existen cucharas de madera y de silicona?.Cualquier ama de casa lo sabe.
pero,¿quien es santi taura?.
Lloseta és un poble de contradiccions. Per una banda, un entorn molt guapo, per l'altre la cimentera i el foro. Per una banda, el Palau d'Aiamans. per l'altre, un poble dels més feos de Mallorca. Per una banda, aquests locals hororosos del passeig del Cocó, per l'altre, en Santi Taura, totalmet desubicat. Normal que se'n vagi a sa Calatrava.
Santi, ets un pesseter vanitós, dones una falsa imatge del que vertaderament ets.
Soy mallorquin y no lo ebtiendo muchas veces
Però si el més exquisit de Mallorca són els seus pobles!!! El restaurant quedava revestit d.un entorn mediterrani preciós i calmat....envoltat de bona gent mallorquina.....ara Palma ja és una ciutat desfigurada, massificada, banalitzada...
El problema sera donde aparcar en Sa Calatrava,ya lo era en Lloseta.
lógico como buen empresario quiere ganar dinero y los pueblos no dan ni para cubrir gastos a parte de ir a un lugar con muchas mas posibilitados de que todo el mundo conozca su cocina
@lloseti, tu creus? idò jo ho dubto... no el deus coneixer molt! sempre ha estat orgullós del seu poble i gracies a ell molta part del mon ha vengut a coneixer lloseta. A mes, jo no crec que això acabi aixi,..