user Llentia | Hace más de 10 años

Ara resulta que a Mallorca no es xerra, es parla, ja començan

user Perplex | Hace más de 10 años

No ho entenc. N'hi ha que escriuen "catalanista" com si fos un insult. I no és res dolent. Al contrari. La filosofia catalanista es basa en valors com la feina, l'estalvi, la bona organització, l'enginy, ... Què té de dolent admirar aquesta filosofia i estar orgullós de ser descendent de gent que ha demostrat tenir aquests valors?

user Janina | Hace más de 10 años

Ànims a tots els docents ,pares i alumnes , sou exemplars ! Seguiu endavant per el futur de tots.

user mallorquiara | Hace más de 10 años

Escolta, Espanya, – la veu d’un fill que et parla en llengua – no castellana: parlo en la llengua – que m’ha donat la terra aspra: en’questa llengua – pocs t’han parlat; en l’altra, massa. T’han parlat massa – dels saguntins i dels que per la pàtria moren: les teves glòries – i els teus records, records i glòries – només de morts: has viscut trista. Jo vull parlar-te – molt altrament. Per què vessar la sang inútil? Dins de les venes – vida és la sang, vida pels d’ara – i pels que vindran: vessada és morta. Massa pensaves – en ton honor i massa poc en el teu viure: tràgica duies – a morts els fills, te satisfeies – d’honres mortals, i eren tes festes – els funerals, oh trista Espanya! Jo he vist els barcos – marxar replens dels fills que duies – a que morissin: somrients marxaven – cap a l’atzar; i tu cantaves – vora del mar com una folla. On són els barcos. – On són els fills? Pregunta-ho al Ponent i a l’ona brava: tot ho perderes, – no tens ningú. Espanya, Espanya, – retorna en tu, arrenca el plor de mare! Salva’t, oh!, salva’t – de tant de mal; que el plo’ et torni feconda, alegre i viva; pensa en la vida que tens entorn: aixeca el front, somriu als set colors que hi ha en els núvols. On ets, Espanya? – no et veig enlloc. No sents la meva veu atronadora? No entens aquesta llengua – que et parla entre perills? Has desaprès d’entendre an els teus fills? Adéu, Espanya!

user Solidaridad | Hace más de 10 años

A partir del lunes muchos opinadores se van a la calle. Propongo que hagamos una caja de resistencia para que sus hijos y familias no pasen hambre y paguen las consecuencias de su miserable y rastrero proceder. Los niños de los opinadores a sueldo del PP no tienen la culpa de la ausencia de moralidad de sus padres, ayudémosles.

user Pau | Hace más de 10 años

Espero que la IB3 y TV3 retransmitan en directo tal magno evento catalanista

user Cesc | Hace más de 10 años

CATALIBANES......eso soys.....soys la verguenza de europa.....espanol es hablado en medio mundo y el ingles en el otro medio.....el catalino es inutil, no sirve para nada....estamos atrasando y perdiendo tiempo...soys lo mas BURRO de este mundo por delante de los talibanes....

user maria | Hace más de 10 años

Juanan, jo hi era hi entenc que el reconta es complicat pero jo mai habia vist una concerntracio igual a Palma.

user Pere estepe | Hace más de 10 años

Ja se comença a posar nervios el fatxandum gonallorum

user Josep Miquel | Hace más de 10 años

Haré un donativo del 10% de lo que he donado a la caja de resistencia. Que los opinadores sean una guarda de curtets sin dignidad no tiene que afectar a sus familias, que suficientemente mal lo deben estar pasando con la actividad de ellos.