user Xespir selvatgi | Hace más de 4 años

Joder quina tropa...desde la mocio -cop d.estat...Selva s.ha convertit amb una Fieeeeeeeeeeeeeeeeeeeessssssssstaaaaa... Aquest triunvirat que nos a comandat 30 i pico de mesos nos a duit a la hecatombe municipal... nomes tenen un do......son festeros .....basta veure les costums que han rescatat.......pero com a gestors de l.ajuntament no en tenen ni idea.....jo crec que l.actual govern municipal es l.adecuat per treure endavant el temes tant coents que han deixat el Triunvirat de les espicies...Arrelam-psoe-pi.....nomes serveixen per fe festes....P D..Cal a dir que Aixo es un Do.

user Marta | Hace más de 4 años

No creo que el alcalde pueda cambiar tan fácilmente un proyecto adjudicado. Hoy en día los secretarios municipales cumple mi la ley a raja tabla y los contratos solo se pueden modificar por las causas previstas en los pliegos o por circunstancias imprevisibles que deben acreditarse en el expediente. Veremos que dicen los servicios jurídicos

user Tiruri tururo este cuento se acabo | Hace más de 4 años

R.I.P...21 Agosto 2019....por la presente se invita a todo los residentes que viven en Selva al funeral de la Rotonda-proyectada cerca del Camposanto, se ruega duelo absoluto y se les invita al jolgorio y fiestas que se celebraran en Moscari por causas del guion,....debido a que hay una minoría que defendia dicha rotonda se ruega que se les ayude en l9 necesario para que sean capaces de reaccionar y ver que para el bien del municipio ,el estropicio que queran hacer era del todo innecesario

user Yo el sabio del municipio | Hace más de 4 años

1°...Selva is diferent 2° Gracias Sr Alcalde por parar tal atrocidad 3°una isleta como la de Mancor ...sobra 3°La rotonda solo es necesaria cerca del Rte foc i caliu,pero no la barbarie atrocidad que se queria hacer cerca del cementerio 5°Sr Alcalde ,veo que vas por el buen camino,y tambien veo que la oposicion esta rabiosa,...Por que sera? 6°Si estos de oposicion hubieran hecho las cosas bien,otro gallo cantaria. 7°,,,Sr Alcalde ...espero que tome buena nota....y a por ellos que son pocos y cobardes.

user SELVA NETA | Hace más de 4 años

THOR NI LA ENSUMEN xerres d'ignorància i has de sabre 1. que per anar a Moscari no haurien de passar per sa projectada rotonda. 2. Que s'actual reforma circulatòria PROPOSADA PER SA POLICIA LOCAL ha augmentat en 40 llocs d'aparcament a nes carrer Cirers 3- de què serveix tanta experiència per haver aconseguit un municipi dividit, qui té més perdues d'aigo de Mallorca, sense un lloc per tractar es fems (escombros, mobles, trastos, olis...) amb escoles que cauen com sa de Selva que no han tengut barra ni d'arreglar ses persianes o goteres, amb un depòsit d'aigo a Biniamar que no poren emplear per ilegal... Es que hi ha hagut fins ara com a mínim s'havien arromengat i havien començat a arreglar tot això. Han deixat es camí pla perque es de es Pp ara sw puguin lluir però lo que sa dreta fa és desfer. HO FAREM BÉ deien. Riute'n tu! Sí que tens raó amb lo de sa rotonda a sa carretera de Mancor.

user Votante pp | Hace más de 4 años

Mis felicitaciones al alcalde, hay que primar la libertad de los ciudadanos antes que el radicalismo catalanista de psoe, podemos y nacionalistas.

user Thor ni la ensumen | Hace más de 4 años

Sa veritat: 1.- Ningú al municipi (ja que els de caimari, moscari i altres municipis hi passen), llevat dels anteriors dirigents, volia una rotonda a un lloc que ni és un cruce, és una SORTIDA. Es cruce és davant el restaurant Foc i Caliu, allà, encara tindria sentit. 2.- Reformes circulatòries, dels anterior dirigents, que ningú podia entendre, amb informes negatius de la policia local perque eliminaven llocs de parking. 3.- Anteriors dirigents, sense formació ni experiència suficient per a gobernar. Per la secretaria de l'ajuntament, un joc de pati de col.legi. Molt de "relax" per ella que se l'hi acaba davant un equip amb anys d'experiencia, amb acerts i errors, com humans que som. Que li demanin a nen Rafel Nadal si fallen els super humans... 4.- Els ignorants aprofiten l'inercia de la corrupció i males practiques perque no tenen arguments reals per queixar-se. 5.- "De parvis grandis acervus erit".

user SIn SIn complejos | Hace más de 4 años

Rotger, sin complejos. Entrada a Selva conflictiva, escuelas deficitarias y sin apenas mantenimiento, plaza fea y sin seguridad, municipio sin parque verde (los peores en reciclaje en el Raiguer), obras ilegales en rústico, falta de aparcamiento, descontrol total de las sucias fiestas de los quintos, concesiones sin cumplir y con deudas... Dos años y medio sin ti han empezado a dar sus frutos y a solucionar los problemas que dejaste. Ahora, sin complejos, pretendes volver al pasado sin rumbo hacia el futuro. Y de la mano de tu guardaespaldas, el de los 1.500€.

user El savi del cementiri | Hace más de 4 años

Per favor ,cordura,no vos barelleu,que es aixo de tant de discutir?...i nigu oensa amb sos que descansam aqui d.alt del pont?...noltros tambe tenim dret a opina...o no.....pensau que aquest cami del pont del cementiri ens espera a tots mes prest o mes tard,i si posam penyores al cami ,mal donades son....com mes dret millor ,amb d.evitar curves,no siga cosa que ens despertem.....per la nostra part i com a representant de tots els que descansam a tan idilic lloc,no tocau res,ni rotondas ni res....disfratau la vida que es lo mes guay que i a...

user MH | Hace más de 4 años

Ya tiene el titular que quería para vender la moto a sus votantes de Caimari. Ya veremos como termina la “rotondita”