user Taliban | Hace más de 10 años

Si els que volem que a tots els llocs es parli la llengua pròpia (a Castella també!) som "talibans", els que ens volen imposar una llengua vinguda de fora i que MAI ha sigut la llengua de Balears, que son?. Volem ser NORMALS, parlar la nostra llengua a casa nostra i quan anem a viure a Castella, parlarem castellà, no es preocupin. Es que pensen que la seva llengua, el castellà, es superior?. No ho crec, aixó seria feixisme i xenofòbia.

user Talibanes verdes | Hace más de 10 años

Los talibanes verdes antes se mueren que dar clases en español en un colegio español . Yo aparte de despedirlos a todos los declaro personas non-gratas , les confisco los DNI - s y pasaportes y los hecho del país . A ver en que país les permitirán que trabajen contra los intereses de la nación y de todos .

user Candi | Hace más de 10 años

La que se ha liado por tener que dar castellano y inglés , cuando lo cuentas no dan credito. Pero que pandilla de irresponsables los talibanes catalanistas, todo el daño que han hecho a las generaciones, adoctrinando odio hacia España, es inmoral. Eso no son maetros !! Son lo peor ! Mas castellano y mas inglés señores que con el catalan no van a ningun sitio mas que a comer butifarra a la plaza cacaluña.

user A bielr | Hace más de 10 años

I fins ara, havíes de menjar en català SI o SI. En detriment de s´altre llengo oficial, es a dir, es castellà i de sa nostra llengo balear, que per cert, res te a veure amb es català que ens volen endossar es radicals catalanistes.

user Honorato | Hace más de 10 años

Sempre lo mateix amb aquesta gent. Si no pensas com ells i ets un foraster, ets un faixista espanyolista, i si est mallorqui, ets un paleto incult. Ja fa oi, tota aquesta gent que ha renegat de sa seva llengo i de sa seva verdadera histori.

user samantha | Hace más de 10 años

Pujar els seus sous, llibertad, per imposar contra dictamens de sa justicia, llibertad, per lliutar contra sa justicia amb els nostres doblerets, llibertad, per quixar nosaltres, dictador.

user Jaume I | Hace más de 10 años

Que no ens enganin, el 1715 el rei Felip V fer signar el decret de nova planta del Regne de Mallorca, pel que desepareixien tots els furs, lleis i privilegis de Ses Illes. En el segle XXI, encara és viget el dret a conquesta del regne de Castella, el que ells anomenen els drets i llibertats del ciutadans és l'imposició de les lleis i privilegis dels castellans. Visca Ses Illes i visca el Català Insular

user juanjo | Hace más de 10 años

Honorato, crec que es teu escrit descriu molt graficament la necesitat de xerrar i escriure en correctament (jo tampoc ho faig però no estic horgullos ni predic sa necesitat de continua siguen incult). Tu argumentes que tendriem que dir "SIQUIERA". Ido jo vull dir, "buzon" per que aqui som incults i estam molt horgullosos de ser-ho.

user bielr | Hace más de 10 años

No sé on hi ha la llibertat aquí: tant si m'agrada com si no m'agrada m'he de menjar el català, el castellà i l'anglès. On hi ha l'elecció de llengua???

user jpa | Hace más de 10 años

El govern dice que si a la libertad de los politicos a subirse el sueldo mientras convierten el sueldo de los demas en miseros. El govern dice que si a la libertad de colocar a sus novias, familiares y, posibles compradores de sus negocios (Lo divino). El govern dice que si en recortar en educacion, sanidad y servicios sociales, mientras ellos se suben los sueldos. El govern esta compuesto de ladrones e indeseables que dice que si a la miseria de los demas y la opulencia de los suyos.