user Gaspar | Hace más de 3 años

Sonia! Aireeeeeeeeeeeeeeeeee, tenemos otros problemas muy graves: okupas, paro, adictos a lo ajeno, vividores del cuento, vagos...Deberías poneros a trabajar de verdar para la sociedad futura y los ciudadanos.

user fargo | Hace más de 3 años

por que no una calle al turista...cualquiera de ellos ha hecho mas por la ciuddad que todos los propuestos....

user Jaume III | Hace más de 3 años

Pa amb tomaquet, sempre seré sa mosca coionera, estic fins es coions de 40 anys de matraca catalanista de mentides i supremecistes. Defensaré sa història i cultura mallorquina, ses seves costums, sa seva gastronomía, i es seu dialecte, devant altres dialectes de regions invassores, opressores, adoctrinadores faixistes de cataluÑa que mai serán res MES que una regió amb un dialecte català de sa llengua occitana del gran reine d’Espanya galant de ses diverses cultures i llengues minoritàries. Vosaltres el que volue es una república com sa francessa i sa italiana, que el seu gran lema es una república, una única llengua i cultura, exterminadores de totes ses llengues i cultures minoritàries existents com sa mallorquina i occitana. I no dubtaré mai a na aquesta defensa, encara que ens haguem d’unir els nostres anteriors aliats, com a 1.714 i 1.936, i si fa falta amb es dimoni cucarell, per treura a tots es traidors a potades de sa nostra terra, sempre sortin victoriosos.

user Laccao mallorquí | Hace más de 3 años

Pa amb oli, ja t'he dit moltes vegades que tú domés ets un pa amb tomaquet dolent, no volem MES nacionalismes tutelats i MES venuts a CataluÑa, volem nacionalismes autèntics mallorquins sense tuteles ni tuties. Aquí sa menja massa pa amb tomaquet dolent, calçots, butifarres i Cacaolats, i aquí es autèntics mallorquins menjam sobrassada, ensaimades i sobretot el autèntic Laccao mallorquí i no falses còpies de inferiors categories que menjau es falsos traidors verds mallorquins. Qui estima Mallorca no sa ven a cultures externes invassores radicals impossadores. Vergonya cavallers, vergonya.

user pamboli | Hace más de 3 años

@Jaume III, benvingut al moviment independentista. Al final hem acabat cansats de tanta monarquia repressora. Ens hem d'unir per partir, l'únió fa la força. Els catalans ens volen deixar amb els espanyols i això és el pitjor que ens pot passar

user Paco el Gallego | Hace más de 3 años

Nunca hubo una oposición tan miserable y cobarde al dictador en vida, veo que después de muerto y de 40 años os habéis vuelto muy valientes, la nostalgia que tenéis de vencerle nunca se os acabará, pero tristemente se os murió en la cama victorioso para el resto de los anales de la historia, y la historia tristemente nunca la podréis cambiar. Más vale que os dediquéis a olvidar el ridículo que hicisteis durante 40 años, y a intentar mejorar el presente y futuro de este país, que siempre que os va mal sacáis a pasear a Franco y a vuestra nostalgia de querer vencer al dictador muerto y no hacéis más que el rídículo, porque el dictador en vida os venció y os humilló, y sólo os queda esta gran frustración que moriréis con ella lamentablemente derrotados, y os durará el resto de vuestras vidas. El dictador fue tan grande que 40 años después os sigue haciendo sufrir, ésa es su gran victoria. Que penita que me dais, vivir siempre en la derrota eterna.

user max888 | Hace más de 3 años

es que viven en sus mundos, pero les queda ya poquito.

user Anticataliban | Hace más de 3 años

Panda de ignorantes Almirante Cervera 1839 - 1090 Almirante Churruca 1761 - 1805 Almirante Gravina 1756- 1806 etc O sea todos franquistas Podemos unidas ser más ignorante

user Jaume III | Hace más de 3 años

Per La Secretaria Autonòmica de Memòria Democràtica del Govern, que dirige Jesús Jurado, propòs una llei de sa memòria histórica reparadora del dolor fet pel poble català al poble mallorqui, que prohibesqui l'us de sa senyera catalana, noms de carrers, estatues i qualsevlol símbol que faci apologia de sa repressió faixista ofrida a Mallorca per ses forces d’ocupació nacional catòliques faixistes mercenàries almogavers catalanes durant 400 anys d'ocupació catalana repressora del drets i llibertats de sa petita gran nació mallorquina del reine de Mallorca, i defensar es drets dels mallorquins devant ses tuteles i culturització catalana impossada desde Barcelona per es falsos nacionalistes catalans mallorquins venuts per quatre calers bruts catalans a sa causa invesora cultural catalana que vol fer desapereixer sa nostra gran cultura mallorquina. Qui estima Mallorca no sa ven per quatre calers bruts catalans a cultures externes invassores radicals impossadores. Vergonya cavallers, vergo

user Pardales | Hace más de 3 años

En el Borne de El Molinar hay un busto de una comunista fusilada por los vencedores. Es tan hiriente como tener una estatua de Arias Navarro por ejemplo. El Partido Comunista no destacó por su humanidad, por su espíritu de fraternidad, de concordia, de paz...No. Fomentó el odio y la aniquilación del divergente, representaba algo siniestro, terrorífico con sus checas, sus tribunales populares, sus comisarios y sus asesinos y ahí tenemos un homenaje...Alguno responderá que no cometió ningún crimen...Tampoco cometieron crímenes los 200 civiles palmesanos muertos por las bombas republicanas que supuestamente iban a liberarles del yugo fascista y no se les dedica ningún recuerdo ni homenaje. Esa memoria histórica escuece.