user Seguro que es profesional ? | Hace más de 3 años

Jamás había visto como se dice en éste espacio de opinión un entrenador esbozando una amplia sonrisa cuando atendió la rueda de prensa tras ser eliminado por el Fuenlabrada, con ésta actitud éste entrenador demostró que no le importó la eliminación su cara y su sonrisa lo decía todo, que triste que en vez de salir cabreado por la eliminación saliera tan campante

user Jutipiris | Hace más de 3 años

@The FITI: Salut i Visca el Mallorqueta!!

user The FITI | Hace más de 3 años

@jutipiris: com sempre tens tota sa raó. Fa molts d’anys que hem de tenir s’innombrable per aquí amb més noms que un actor secundari dolent de telenovel.la (que és lo que és) D’altra banda, és un gran plaer poder llegir ses teves paraules a cada notícia, sempre amb molt de seny, del nostre Mallorqueta. Molta salut!!

user Força Mallorca | Hace más de 3 años

@Celebrando la eliminación. Idò a mi no me sap gens de greu, perquè la prioritat total és aconseguir pujar directe, i serà molt, però molt difícil. La Copa és pels segones-B o segones sense opcions de pujar desesperats per jugat amb un Primera, o per quan tens un any relativament tranquil a Primera i pots arribar enfora sense perdre concentració a la lliga. Ara per ara, pel Mallorca no és gens necessària i estorba. Al Sabadell també li estorba, es va veure ahir, la seva prioritat és salvar-se i jo baixar a segona B.

user Mirandes de Lugo | Hace más de 3 años

Y el pobre Baleares en segunda B ,jajajaja, Gracias Cornella, Lugo,Racing...jajajaja

user Moncho | Hace más de 3 años

Creo recordar que en una eliminatoria de copa ante el Atletic de Bilbao en Son Moix,1-0, allí se decidió por la misma circunstancia. Centro at portero, Calatayud, suplente de Auate, balón que bota mal al ir a despejarlo y se acabó. Son cosas que pasan, y no hay que machacar alpersonal.

user Celebrando la eliminación 🙈🙈 | Hace más de 3 años

Y mientras tanto nadie censura la gran alegría y celebración con la que apareció el entrenador tras ser eliminado que no cabía, vaya irresponsable........ vamos como si no hubiera pasado nada, simplemente "brutal" e incomprensible.

user Jutipiris | Hace más de 3 años

@The FITI: Ja voldria que tenguessis raó, pero l'innombrable entra sempre. Quan al Mallorca li van bé les coses, quan li van malament, i quan li van mig figa, mig raïm. És molt feixug.

user Moixet Vermell | Hace más de 3 años

Volverán la defensa y Reina a regalar goles ?

user The FITI | Hace más de 3 años

@antoni El Mallorca tiene las mismas ayudas arbitrales, que tu en el área de psiquiatría de tu ambulatorio. Sólo ladras por aquí cuando le ha ido mal al Mallorca. Entre en Sebas, en látigo i tu, sou lo mes divertit de sa setmana. Amb els vostros dolls, feis mes plorera que el Baleares quan va anar a jugar a devora s IKEA per poder salvar els mobles.