user gabriel | Hace más de 3 años

Lo que les dijo Jaime I a los nobles catalanes cuando vio que nadie tomaba la iniciativa de tomar la ciudad de Mallorques , vergonya caballers ,vergonya .Esto es lo que les diria yo a los escritores catanalizados y politizados que se dejan manipular por politicuchos de tres al cuarto , estos los politicos que hay ahora son los que tendrian que pedir refugio a la fidelisima y muy noble ciudad de Alcudia.por los robos y manipulacion de la historia que hacen

user Diego | Hace más de 3 años

QUE VISQUEN ELS PAISOS CATALANS! Català de mallorca.

user luisma | Hace más de 3 años

Los países catalanes no han existido nunca. El que se lo crea es un inculto o un sectario.

user Torrat mallorquí | Hace más de 3 años

Torra, tots es teus avantpassats vàren morir espaÑols, i tú i es teus hereus morireu amb es DNI i Passaport de sa gran nació EspaÑola multicultural, diversa i plural. Amb aquets polítics i adoctrinadors mai no sereu res MES que una regió de subdits de sa gran nació del reine dÈspaÑa plural, diversa, democràtica i galant de ses llibertats. Me sap greu, però te queda una vida d'amargura, fustració i resignació, quina tristó i quina pena que me fas, tú i tots es que vos heu cregut aquesta rondaia de sa República dels Païssos catalans i nacions republicanes inventades que duren minuts i són es que riure a tot el món.

user Torrat | Hace más de 3 años

Torra, jo som descendent dels mallorquins del segle XIV, morts i decapitats per els catalans invassors i repressors de ses forces d’ocupació del nacional catolicisme català, per defensar s'independència dels drets i llibertats de sa nostra petita gran nació del reine de Mallorca. Tu has de ser descendent dels catalans opressors i repressors de ses forces d’ocupació del nacional catolicisme català que mai ens han deixat ser lliures, tots venim d'allà mateix, però no som es mateixos, ho entens. Visca Mallorca i es mallorquins autèntics, i que rebenti el que ens vulgui mal, no volem tuteles ni tutias, som com el germà petit quan el gran germà ens vol controlar i adoctrinar, i no necesitam tuteles ni doctrinas, volem volar lliures e independents.

user palmesano | Hace más de 3 años

El atropello o apropiación de la historia por parte de estos cuenta cuentos es hasta cómico , que habla de els paisos catalans si no existieron jamas ni hay ningún documento que lo acredite como tal aparte de las tergiversaciones o invectivas escritas por estos usurpadores sin el rigor histórico que los avale en su ficción interesada , y este ejercicio es constante y hasta cansino por no decir que hacen un ridículo espantoso ante cualquiera que tenga unos mínimos culturales ..

user Setet | Hace más de 3 años

Siset, jo he viscut els 40 anys de progrés més grans de sa història, amb una democrácia exemplar elogiada arreu del món, sa nostra generació s' està jubilant i les noves generacions estant tornant a les dues espanyes enfrentades i plenes d'odi. Jo som de la tercera Espanya ,la de la reconciliació i perdó, tú ets de l'Espanya del odi i enfrontament. Com tú dius ja es hora que ens suplementeu i tenc ganes de veure que fereu, perque de moment no feis res més que xerrar i no fer res de profit, a part de crerar odi i enfrontament i divisió.

user Setet | Hace más de 3 años

Siset, la monarquia parlamentària està confirmada per sa nostra constitució en referèndum, votada per més d'un 90% dels espanyols, comunistes, franquistes i catalans inclosos. Té les seves pròpies lleis democràtiques per canviar-la com vulguin els espanyols, a veure si sa teva generació teniu el que cal tenir per canviar-la a millor i aconseguir un suport tan majoritari com en 1.978, però pel que jo veig els jovenets republicanets com tú, només teniu molt pic i poca pala, i Déu vulgui que tú i jo puguem viure molts anys amb aquesta democràcia, Constitució i monarquia parlamentària, per que si no és així, pel que jo veig, es fracàs d'aquest país serà estrepitós, perquè si cal viure del que vosaltres hagueu de fer, ens morirem de fam. Visca el Rei i Visca Espanya.

user Quasimodo | Hace más de 3 años

Que tiene que opinar un catalán de lo que sucedió aquí hace 500 años?. Que se ocupe de lo suyo, que tiene trabajo.

user clio | Hace más de 3 años

Els catalans no conegueren les Germanies, a la diferència dels valencians i, sota una altra forma, els castellans.