user Clàudia | Hace más de 9 años

Allò que cansa i molt és el rotllo aquest contra els suposats monstres pancatalanistes que no sé quines dolenteries fan... L'anticatanisme es cura. Té tractament. I per aquí n'hi ha uns quants que pateixen la malaltia i van a lloure.

user Padre | Hace más de 9 años

Pues eso, calladitos que ya están siendo cansinos. Por cierto, tendrán le vergüenza de recuperar en verano el mes perdido por las huelgas, o disfrutarán de tres mesecitos de nada olvidando y despreciando Qué es mejor para nuestros hijos??

user aabuu | Hace más de 9 años

Para: Grolleries, tots les sabem fer. Creo que el forastero eres tú que no escribes en Mallorquin si no en catalán. No eres ni traidor porque eres tan catalán de Barcelona como yo. Tú lo que eres es un invasor de las Baleares y yo un exiliado harto de la dictadura blanca nacionalista.

user Mem si... | Hace más de 9 años

Mem si és veritat i callen una miqueta... PESATS, més que pesats. Ara ve el final de curs, feis la vostra feina i llavors, vos anau a fer protestes, donau la paga extra als advocats perquè vos defensin i tot això... Uf! Quina pesadura! Tanmateix aquests ho han fet i ho faran malament, però, pensau que si entren ALTRES, qualsevols, vos llevaran el TIL? I un be negre!!!!

user SOCIOLISTO | Hace más de 9 años

Cuidadín....., que la euforia os traiciona. ALGUNOS docentes......., ALGUNAS familias....... Y LOS SINDICATOS DE SIEMPRE convocarán lo que les de la gana. NO GENERALIZAR POR FAVOR. Lo vuestro es genético

user CATALANS TENEN POR DEL BALEAR | Hace más de 9 años

Dice el insultados vocacional catalán @José Miguel "Pero ocurre una cosa, para desgracia vuestra, el Estatut no va a poderse cambiar en la vida, por tanto seguirá en su art. 4 diciendo que el catalán es la lengua propia de la CCAA y algunas otras cosillas.", todo cambia, campeón, las leyes son papel mojado y ninguna ley hará que dejemos de ser BALEARES Y QUE XERREM ES BALEAR QUAN VOLGUEM EN SES NOSTRES ILLES SENSE CAP IMPOSICIÓ CATALANA, ENS TENIU POR, ENS TENIU POR!!!!

user stalin era de izquierdas | Hace más de 9 años

para @josé miguel, en rusia con stalin no podrías decir estas tonterías que dices, así que relájate, majete, que tanto adoctrinamiento catalán te está dejando muy rancio y muy cansino

user Grolleries, tots les sabem fer | Hace más de 9 años

Tu dius pancatalnistas i jo dic panforasteristes (unió de tots els forasters que viuen aqui, per no parlar el Català i consequentment la variant mallorquin) i continuar parlant malament el Castellà, més aviat lladrant, i escrivint-lo amb faltes d´ortografia.

user aabuu | Hace más de 9 años

¿La comunidad educativa en su conjunto o el colectivo de maestros pancatalanistas?

user Això farà un tro! | Hace más de 9 años

Menys opinadors a sou i més docents (que son persones decents malgrat els del Sirulo els insultin) i més metges i infermers i cel.ladors, i molts més llocs de feina per atendre la ciutadania, no per defensar uns politics que no ho poden fer més malament..