user altra alcudienca | Hace más de 9 años

Aquí hi han dues coses clares. Una, un veinat que demana i demana uns simples permisos fa molt de temps i ningú li contesta, ja no li queda altra que anar a demanar-los al jutjat denunciant. I dos, hi ha un Consistori tancat en banda en no contestar i en no mostrar cap permís per algún motiu. La cosa es tan simple com mostrar-lo ara que s,ha fet public i acabar d'una vegada. Altra cosa és que no existeixi que ja seria delicat de bon de veres. Aquest senyor ha fet lo que fariem tots vistes les fotografíes que circulen als medis, no les de fa quatre dies. Salutacions.

user Alcudienc | Hace más de 9 años

No, si encara hauran de demanar perdó a l'Ajuntament per haver sol.licitat el permís...no te fot!

user Pollencí | Hace más de 9 años

Alcudia en festes!

user quins dois | Hace más de 9 años

Mira nina, no diguis més pardalades que encara deixes pitjor a la teva mare. No crec que ningú es vengui per un betlem. I tens raó, abans hi havia cotxes, pero resulta que els cotxes no donaven sa tabarra, les teulades de clients sí. Anims als familiars.

user xara | Hace más de 9 años

Mira nina, primer apren a escriure. Segon , si no saps de que va sa misa no te fiquis on no te criden. Ara ja no son ses cadires, ara ja és un permís lo que demanen i no han tengut nassos ni a contestar. Sa política es fotuda, no se si te sona de algo i millor no xerris de ocupacions de vies publiques... que aquí mos coneixem tots o no? Si ha sortit el nom de tamare a la palestra és perque ella es regidora del poble, no voldrás que li demanin a sa cosina del rector.... Si no ho has entès te podem fer un croquis.

user todosigualesantelaley | Hace más de 9 años

Jajaja! I que pot dir sa filla de na Carme?!

user Andreu | Hace más de 9 años

Vos heu fixat com han mogut de puesto sa terrasa en 3 dies? Això pica.

user Patxi | Hace más de 9 años

No entendia como este bar se estaba adueñando de la calle de una manera tan descarada. Y me llamaba la atencion que los vecinos permitiesen esa invasion.ahora ya entiendo todo.parece mentira q cuando un particular abre un negocio la de permisos que tiene q pedir y el sr. Gonzalez en lugar de predicar con el ejemplo, sabiendo como esta el tema de la corrupcion calentito se aproveche de los vecinos y haga lo q le de la santisima gana y se piense que está por encima de la ley.y la alcaldesa haga la vista gorda que es peor. Todos tenemos derecho a descansar en nuesitra casa y esta familia lo tiene imposible

user Alcudia on vas? | Hace más de 9 años

I a tot això ara surt el batle anterior (Coriós) i diu que no tenien permís per fer-ho. Les festes comencen calentes. Començ a entendre per que no contesten al veinat engegat. Vamos PP, cada vegada a més.

user Carrer rectoría | Hace más de 9 años

La questió principal , a) ho voldria voste a ca seva sr González? I b) ni d'enfora !