user llebeig | Hace más de 9 años

"Joker", tots els entesos, a hores d'ara, consideren una llegenda que el nom de Barcelona pugui provenir del general cartaginès Barca.

user Xus Sastre | Hace más de 9 años

Esta marquesa, que ve como va perdiendo los juicios de alous por prescripción (y ya van unos cuantos), necesita pasta. Y por eso, se ha montado un bulo con su abogado, para que el Govern le compre este busto. No son els bous de Costitx precisamente, y entonces qué importa. Así que, por mi, si lo quiere subastar que lo haga (si de estas bustos habrá centenares y no será la joya de la corona de esa casa de subastas). Lo que quieren es levantar la liebre (como ya han hecho) para que el Govern pague (...osease, nosotros, los ciudadanos, a los que nos toman por tontos). Lo tiene muy bien la señora marquesa con su abogado, miembro del Consell Consultiu del Govern pepero. ¿Y si se declarase Ca'n Pueyo BIC y fuera obligada obligada a inventariar todo lo que hay?. Sres del Govern no se lo pongan tan fácil...y ya que estamos, abolan los "alous" que estas momias "ja fan pudor"!

user raixa | Hace más de 9 años

Està probat que el cap sigui del segle I abans J.C.? Després de la mort d'Augustus en van esculpir encara, crec, moltes d'estàtues seves.

user marjal | Hace más de 9 años

Jo coneixia "Alcúdia", en català, i "Pollentia", en llatí. Ara vaig un poc perdut amb aquesta barreja de "Pol.lèntia"

user rata negra | Hace más de 9 años

Els espanyols som lo mès bambol d'europa, arribarem a vendrer-lo tot,siguin industrias,cultura, peçes arquealogicas etc.d'aquesta manera arribarem a vendre els nostres sentiments.

user referendum | Hace más de 9 años

@joker:Ets molt pesadet amb ramon llull,si aquest senyor va estudiar a catalunya,i và dur els conexements cap a mallorca.

user The Joker . | Hace más de 9 años

Perque es nom de Mallorca es un nom Romá que vé de Maiorica i mentres tantes Catalunya no existía i es catalá tampóc !!!Barcelona vé de Almicar Barca ,general cartaginés ....Així que menos català a Mallorca i més Ramón LLull que va esser defenitiú amb Sa llengo Mallorquina !!

user llebeig | Hace más de 9 años

Moltes peces arqueològiques del museus anglesos van ser comprades, tot i que segurament se´n van aprofitar del venedor, sempre o en certes ocasions.

user Liz | Hace más de 9 años

Alertau amb es anglesos, ells son experts amb "robar" peçes.

user The Joker . | Hace más de 9 años

I venga robar.. i robar.... i ....robar !!! a Mallorca tot es un robu ( un robatori com " diven " es catalans )...tot es un espol-li... i tot vá fot qui fot !!!