user The FITI | Hace más de 2 años

TrinxetQue ets de patètic! Ocupet d es teu equipucho de petanca. Dimecres 15000 a son moix Es camp el va pagar el Mallorca, o encara no ho saps? Classe? Amb es teu president ets es menos indicat per xerrar de classe. Torna a sa cova. Només surts quan no van bé ses coses. Vos a passat l Eivissa amb 2 anys. Pensa a apagar sa play quan pujeu, serà s única forma de pujar! A no, sou tant dolents que no hi sortiu. Torna escriure com en latigo. Eres mes divertit. Com a trinxet i Antoni, va a ser que no. Ah! Es kiwi no me fa falta llegint es dolls de tots 2. (Antoni i trinxet)

user Trinxet | Hace más de 2 años

The FITIAl matí berenar un kiwi i no tendràs aquestes mal de ventrades. Equipet de quatre bufes ciutadans. Sense aficiò, ni camp, ni classe.

user PepCo | Hace más de 2 años

Solo espero y deseo una cosa: Si adjudican algún partido en Son Moix al energúmeno Valentín Pizarro Gómez, no le dejemos pasar ni una!!! HOSTILIDAD!!! Hay que empezar a exigir respeto. Tenemos un nombre, una historia y por lo tanto un pasado!!! Visca el Mallorca!!!

user The FITI | Hace más de 2 años

AntoniCabezadehaba! Cuanta bilis! Estás ben atropellat! Els 500.000 € de sa Ajuntament pels vostres focos, les paguen tots el de Palma! Així estau mes il·luminats! Teniu mes claror a sa vostra pista de petanca.

user Antoni | Hace más de 2 años

The FITICalla boig. Gent com tu de fanàtica no sap veure sa realitat. Que sou uns okupas a un camp que paguen tots els ciutadans. Reza rei que enguany ho passaras malament sense ses ajudes arbitrals! Nomes esteis 5 punts des descens i això ha començat fa 2 mesos.

user Alex García | Hace más de 2 años

Es cierto que el árbitro, una vez más, perjudicó gravemente al Mallorca. Pero algunos jugadores deberían ser capaces de controlar sus acciones. Cuando entró Sedlar empecé a temblar por las amarillas y, en efecto, en menos de medio partido se llevó dos, la segunda al menos totalmente absurda llevando ya una e innecesaria por la ubicación en que se encontraba. Y cuando entró Sastre empecé a temblar por el habitual penalty absurdo, innecesario también, que efectivamente no tardó en cometer. Ambos jugadores perjudicaron gravemente a su equipo. Y era 100% evitable.

user Ismael | Hace más de 2 años

Me gustaría saber una cosa sobre el VAR y que decisión seria la del arbitro en el siguiente supuesto: A un jugador le hacen una falta que considera como penalti, el árbitro dice que no y no lo pita, el jugador agrede al arbitro y este le saca tarjeta roja, por lo que el VAR debe entrar a revisar lo sucedido y dice, que en la jugada anterior existía penalti al jugador expulsado, ¿tiene el árbitro que dejar sin efecto la tarjeta roja al jugador que le ha agredido?

user The FITI | Hace más de 2 años

TrinxetAh! I dimecres erem 15000. S any de segona B erem 8000 socis. A n es campet de petanca de sa rotonda de can blau també sou 15000, però amb sa suma de tota sa temporada.

user The FITI | Hace más de 2 años

TrinxetEn primer lloc es puritanisme yanki és conegut de sobres a falta de un judici, en segon lloc es conegut per tothom que fa poc, que el Mallorca no deu res a ningú, en tercer lloc el Mallorca va pagar per la construciió de l estadi de son moix i lo de ses bufes (de lo cagats que estaveu) es lo que vàreu fer voltros quan vos vàreu anar a jugar devora s IKEA per salvar es mobles. Molts d’anys pel dia dels morts a n’ es teu equipucho.

user Trinxet | Hace más de 2 años

The FITIAra que han aplegat en Sarver aquest, sense doblers, ni camp ni afició l'equipet de quatre bufes de Palma té mal porvenir