user Interina | Hace más de 9 años

A Antoni: Ens ha quedat ben clar q desconeixes com funciona l'administració pública. INTERINS n'hi ha al teu cos, a la sanitat pública i a l'educació!!! Gent q fa feina sense fer una oposició, sí (per cert els advocats també poden exercir sense superar una oposició) Saps q un interí d'educació ha de tenir un mínim d'un DIPLOMATURA, GRAU O LLICENCIATURA??? Saps quants d'anys d colzos són??? Bastants... A més, quan acabam encara hem de fer el MÀSTER DE FORMACIÓ DEL PROFESSORAT, i aquí no acaba la història... També hem de presentar el nivel C1 de Català (un altre examen). Doncs comença a sumar els anys de formació que ens curram. Saps quàntes hores, dies i anys suposen??? Per exercir al teu cos tan sols vos demanen la ESO!!!! Així q no sé d q te queixes??? A partir d'aquí tant el teu cos com el nostre podem començar a treure unes oposicions...

user rinconete | Hace más de 9 años

Los interinos, tan marginados como necesitados, por el sistema. Una pieza indispensable, con sus ventajas y sus defectos.

user Docent Pública | Hace más de 9 años

Antoni, amb el teu darrer comentari ja ha quedat clar que has entrenat molt els teus abdominals i poc el teu cervellet. Els vertaders enemics d'aquesta terra no són els mestres i professors sinó els ignorants com tu i polítics que no en fan ni brot i viuen de comissions i crear crispació. Dedica't a lo teu que jo no em dedic a xerrar i criticar la teva feina, bàsicament perquè som docent. I si vols xerrar de sí estan preparats o no els docents comença per aplicar-te el "cuento": et treus una oposició de docent a la pública i un cop dins l'escola ja podràs criticar amb fonament!

user Quinsdois | Hace más de 9 años

En puc dir vàries, pero no ho escriuré aqui perque tenc principis i prudència.

user Jaume | Hace más de 9 años

Quinsdois: Pots dir-me una escola concertada en la que els docents no tenguin titulació? Això és IMPOSSIBLE! El promer que fa la Conselleria es demanar la titulació quan es contracte un mestre, així que no contis mentides.

user Quinsdois | Hace más de 9 años

Antoni: No me contis les teves batalletes perque tots hem fet coses meravelloses, però a la Funció Pública, sigui quina sigui la professió amb la qual servirem als ciutadàns s´entra per oposició, ja que és la única manera de que tothom tengui una oportunitat i que guany el que ha tengut més interés, o tal vegada més sort, però és la única forma justa que coneixem. i també és veritat que a la escola privada.concertada hi ha molts docents que no ténen el títol, tal vegada tu el tenguis però molts d´altres no i van de mestres i de professors per la vida, mentres hi ha persones amb la carrera bén acabada i amb doctorats que no ténen feina o han de fer qualsevol feineta poc qualificada fíns que opositen, bé perque no son de Pro Vida, del OPUS, del PP o de del Real Madrid malgrat les nómines d´aquests docents semi-privats, semi-públics, les pagam tots noltros amb els nostres impostos. I si votes a les gavines o votes als coloms és cosa teva el mateix que si nedes d´aqui a Haway sense maneguetes.

user , | Hace más de 9 años

Catalanades i altres pancatalanades y cinquanta niks més: Si tu també ets professor de la Concertada, estàs confirmant els comentaris sobre el baix nivell dels docents d´aquest tipus d´ensenyament. Baix nivell cultural, poca educació i cap domini del caràcter, tot el contrari del que s´ha d´inculcar als alumnes.

user Catalanades i altres Pancatalanades | Hace más de 9 años

A Antoni@ no sé ,igual te saldría más barato aprender inglés del bueno si te vas por las noches a Magaluf . Aquí te meten el catalán en vena y no es rentable .

user Antoni | Hace más de 9 años

Al docent de la publica. Quan vulguis te mostro tots el titols i demés. En voler i no SOM CAP LLEPACULS DE NINGÚ. Només dir-te que sense fer cap oposición, només de mèrits que vaig presentar a una borsa d'auxiliars a Menorca e Eivissa vaig quedar al lloc numero 4 de davers 500, o sigui que val més que te callis. M'he presentat a oposicions de l'Estat, de Policia, aixecant-me els caps de setmana fent fred, calor o vent per anar a preparar a príncipes de España les proves físiques, nadant en ple mes de gener a les 7 del dematí, correguent, pujant corda, cosa que cap de vosaltres ho ha fet, m'he presentat a oposicions del Govern Balear, Ajuntament de Palma i Consell de Mallorca. O sigui que de llepaculs res i SI MOLT DE COLZOS I NITS SENSE DORMIR, cap de fava. I SI TE QUEDAVEN DUBTES, MAI HE VOTAT NI VOTARÉ A LES GAVIOTES, TENC ALTRES PENSAMENTS IDEÒLIGCS MOLT MÉS DECENTS QUE VOTAR A GAVIOTES. JA VEUS QUE NO N'ENDIVINES NI UNA. NO M'EXTRANYA AIXÒ ÉS EL VOSTRE NIVELL INTELECTUAL. EL DIA QUE VOS FACIN LES PROVES PERTINENTS PER ENTRAR DE MESTRE I VOS FACIN ANAR A FER FEINA COM LA RESTA DE FUNCIONARIS DE TOTES LES ADMINISTRACIONS, HAUREM D'ANAR A CERCAR MESTRES A FORA PERQUÈ DE SOBRAR-NE A DIA D'AVUI EN FALTARAN PERQUÈ NO N'HI HAURÀ NI UN QUE VULGUI SER MESTRE. VOS LLEVEN EL VOSTRE XOLLO DE MESOS DE DESCANS I NO SABEU FER RES MÉS. REALMENT EL MESTRES BONS A DIA D'AVUI ES PODEN CONTAR AMB ELS DITS DE CADA MÀ

user a la calle todos | Hace más de 9 años

Yo pondría 2 mil interinos... y los verdes... a la calle !!!