user FUIG D´ENMIG | Hace más de 9 años

@Un d'enmig PODEMOS ya es tercera fuerza política en intención de voto en cataluña, pero tú, tranqui, tú a tu rollo...

user Jaume | Hace más de 9 años

La darrera frase no és correcta. 86% de l'Executiva votà que "esquerra vol seguir dins Mes". En cap moment es votà un suposat suport al president d'Esquerra Mallorca.

user Un d'enmig | Hace más de 9 años

Votar podemos és solució per als de la Mancha, Andalusia, Extremadura, Cantàbria... L'economia i la realitat de les Illes Balears és una de ben diferent. Més adequat votar PI, tot i que no sigui independentista. Les cases es comencen a construir pels fonaments. El PI, si funciona bé i, de moment, ho fa, pot ser una eina sòlida per connectar amb la majoria de la classe mitjana de les Illes Balears, que no ha estat mai ni és de l'esquerra clàssica ni alternativa. El PI s'ajusta als interessos econòmics de les nostres illes i defensa la nostra identitat col·lectiva. Així ha arribat Catalunya al seu moment polític actual, en què Podemos no hi té cap paper perquè tenen instruments polítics propis per defensar els propis interessos.

user Podem | Hace más de 9 años

Hem de camviar tos i votar a podemos, que es d,esquerres i es nostre tambe

user buho | Hace más de 9 años

o sea ,no quiere que le dejen a un llado

user Marianna | Hace más de 9 años

Jo només soc votant, i com que vull que el meu vot no es tudi, esper que tot s'arregli i que MÉS s' en surti reforçat de tot això. Respecte als ciutadàns nouvinguts, ténen el mateix dret que qualsevol de noltros. Ànims i endsvant!

user martí | Hace más de 9 años

Nofret refugiar-se en el victimisme i l'indignació això ho sap fer tothom. Hi van haver irregularitats que en privat alguns ja han reconegut, el vot per internet no fou trasparent del tot, lamentable paper d'alguns (no tots del PSM) envers el mal tracte als votants d'origen senegalès i reacció tardana i desentesa den Barceló, la pinça de dos partits contra un no és diriem molt noble etc etc. Tot i així Esquerra tanca el tema, estén la mà i mira endavant per continuar dins MES.

user nofret | Hace más de 9 años

no basta voler tenir amics, quan s'ha insultat als amics ámb declaracions i manifestacions publiques, no basta demanar disculpes en secret. no veig ànim de conciliació i si moltes ganes de seguir fent el que feien, aprofitarse de les pesqueres del PSM per creixer a costa seva.

user Rocío | Hace más de 9 años

Con tal de asegurarse las lentejas esta tropa firmará lo que sea.

user Manel Garcia | Hace más de 9 años

Bravo Esquerra!!!