user ullastre | Hace más de 9 años

Les coses han anat canviant. Els turistes ja pagan ara un IVA del 21% per molts de serveis, cosa que em sembla justa, malgrat les queixes dels hostalers. El problema essencial rau doncs en la repartició, entre les diverses autoritats, d'aquesta recaptació molt considerable.

user albó | Hace más de 9 años

Es parla de les taxes d'estada francesa o de Barcelona, etc,, emperò, si no vaig errat, tenen un caràcter universal amb el qual estic totalment d'acord com a europeísta. Amb aquestos dispositius esmentant, jo pagaré la taxa d'estada si vaig a Eivissa o Menorca, etc. Faria una imatge deplorable per a les Balears imposar aquesta neo-ecotaxa només als estrangers, amb campanyes de premsa contra les Illes, etc.

user Sanberna | Hace más de 9 años

Se les olvido el cambiar nuestra bandera por la catalana y el deber de unirno a la pantomima del estat catala.

user Maria | Hace más de 9 años

No entenc com una cosa que es fa a molts de països i també a altres comunitats autònomes d'Espanya i ningú diu res ni crea cap conflicte, aquí té tans de detractors. No se que passa amb alguns mallorquins que no entenen que hem de mirar per lo nostro. Per cert jo sempre quan he sortit, m' ho han cobrat a l'hotel. Ja està bé que els hotelers només mirin per la seva butxaca, ni treballadors, ni territori. Quina poca empatia que tenen.

user Toni | Hace más de 9 años

Lo que tiene que hacer el sr.Barcelona es obligar a los hoteleros de determinadas zonas de Mallorca, a abrir en temporada baja y activar vuelos directos desde cualquier capital Europea hacia Mallorca,la economía de Baleares no puede permitirse solo 6 meses de actividad turística,es inaudito que unos pocos empresarios dicten las normas económicas de las islas.

user jovellanos | Hace más de 9 años

Si pensam en les xifres recabdades, el nou IVA turístic té un rendiment molt superior, de bon tros, a aquestes "ecotaxes", sense parlar de la complicació i del paperum necessaris per recabdar-les. S'hauria de calcular el cost d'aquest impost comparat a la recabdació obtinguda.

user albó | Hace más de 9 años

Al meu parer, una ecotaxa o taxa d'estada viable ha de ser universal, vull dir que els peninsulars i residents també l'hauriem de pagar. Dona una imatge negativa, de cara las països emissors, que aquest impost sigui discriminatori, només pagador per als estrangers.

user Alfonso Aznar | Hace más de 9 años

solo una pregunta como se va a cobrar el impuesto ese en el aeropuerto, teniendo en cuenta la gran cantidad de pasajeros que tenemos en verano, pienso que las colas serian inmensas para salir, yo pensaría un poco lo que puede pasar, antes de hablar

user Naoj | Hace más de 9 años

Que faríeu amb 3000 milions,que cada any se,n van a Madrid,per no tornar?MALLORCA E XPLOTADA,PER OFRENAR NUEVAS GLORIAS A....?

user Bartomeu tomeu | Hace más de 9 años

Uroooooo Barseló, tú mos vols vols vendre una somera coixa a preu de cavall de carreras. "Reinversión turística" diu, jo crec que acabará tot a sa butxaca de sa OCB, Assemblea de docents, GOB y similars......