user Ångel | Hace más de 8 años

Pensaba que el Gob era apolítico. Esta rama republicana es un error, hay que saber estar en todos los ámbitos y vender la causa con acierto y diplomacia, no haciendo feos como éste.

user VISCa EL GOB | Hace más de 8 años

Gràcies GOB per no anar-hi!!!!. Orgullos de ser un dels vostres, que hi vagin els xotets de cordeta.

user pero me callo por la censura | Hace más de 8 años

Y luego dicen que son apolíticos. Ya te diría yo lo que son o no son.

user Orgullosa de ser del GOB | Hace más de 8 años

Méas groller és celebrar que fa trescents anys, els castellàns varen envair Mallorca i Eivissa, per tal de sotmtrer-les als borbóns. I la soldadutxa castellana, va violar dones i nines, torturar i matar homes, saquetjar cases i cometeren tot tipus de crims. Ara, l' exèrcit espanyol ho celebra aqui com un victòria i El Rei, que és el cap dels tres exèrcits no ho hat impedit. Estic orgullosa de ser del Gob, i ara encara més.

user Royal House | Hace más de 8 años

Gracias por no venir.

user Cesc | Hace más de 8 años

Otro atajo de groseros impresentables.Todavía no saben que el Rey reina, pero no gobierna? No saben nada de nada mas que protestar y adjudicarse la policía de la biosfera, que nadie les ha otorgado,Como se sienten marginados por la mayoría de ciudadanos, quieren marginar, nada menos que al Rey, castigándolo con su ausencia ¡¡¡ Ridículo lamentable.

user Si se puede!!! | Hace más de 8 años

Hay por aqui un facha multinick que siempre suelta bilis contra el GOB,parece que en su dia no le dejaron construir en zona verde...Y lo que le queda por sufrir...

user A GOB sempre | Hace más de 8 años

Però com que se passen la vida penjats d' aquest diari, aqui pareixen majoria, quan només son dos Nachos, dúes Vanes i tres vells gatóns. Jo crec que si d' una vegada la gent normal, decidíssim no tornar mirar aquest diari una bona temporada i els deixàssim tots sols, fent apologia de les sevrs dèries, callarien d' una pu.. vegada, perque son quatre troços de banc.

user GOB sempre | Hace más de 8 años

sabeu que passa??? que el GOB convoca una manifestació i automàticament te 30000, 40000 o 50000 persones que li donen suport, en canvi quan la convocau els amics del pare del motorista com a molt sou dues dotzenes, més o manco els mateixos que escriviu aquí contra el GOB, a favor dels bous, contra el català i en contra de que s´obrin les fosses comunes de la Guerra Civil, maldament unes coses no tenguin a veure unes amb les altres, perque la finalitat vostra és sempre la mateixa, anar contra tot el que no sigui passat caspós i ranci.

user Protocolo. | Hace más de 8 años

No creo que al rey ni a los empresarios les importe mucho vuestra ausencia. De hecho, os invitan por obligaciones protocolarias.