user trenet | Hace más de 8 años

Esper que no hi haurà aquesta vegada una errada important sobre l'amplada necessària de la trinxera amb les seves conseqüències, és a dir accident laboral greu, multiplicació del cost, retard important dels treballs, estralls en el paisatge.

user pere garau | Hace más de 8 años

Aquesta vegada s'hauria de resoldre primer la travessia molt problemàtica de Manacor, per suposat sense enllaç, si volem un tren moderne, ràpid i no prehistòric. Si no tenim doblers per a un soterrament, més val no començar.

user Bernat | Hace más de 8 años

La gente que vivimos en el "Llevant" no queremos el tren.

user * | Hace más de 8 años

Qué ignorants sou alguns, deis que "no hi ha doblers", però per fer AVEs a la península sí que n'hi ha, i a més a més, ho pagam els ciutadans de Balears. Per fer AVEs sí, però per Balears 0 euros. El que han de fer és reclamar el doblers a Madrid. Hi ha un conveni firmat de fa anys.

user an drenio | Hace más de 8 años

Hace falta poner un pco de orden en el gallinero, tarea que incumbe a la Sra. Armengol, que prefiere pitar faltas a los de fuera. Cada partido dice lo que le viene en gana, en detrimento de la credibilidad del Govern.

user jajajjaa MES y sus trenecitos | Hace más de 8 años

MES, adelante, comprad otra vez los trenes, igual ahora acertáis :D

user Nfh | Hace más de 8 años

Lo que han de fer es escoltar es veinats des llevant... aqui ningu vol tren, nomes es 4 votants de mes.. da via verda ha donat molt de joc i es mes utilizada de lo ho sera es tren... aqui a sa part mes allunyada de palma(tambe existim i tambe som humans) tenim coses mes importants on invertir que un tren deficitari que ni turistes ni veinats emplearan

user trenecito, ya. | Hace más de 8 años

¿Quién me iba decir a mi que en alguna ocasión estaría de acuerdo con mes (o menos, vete a saber).?. Pues quiero que hagan el trenecito. Electrificar lo que queda. Y otro a Alcudia. Que gustirrinin me daría darme un paseo sobre raíles. ¿Que puede tener déficit?. Es igual, lo pagamos a escote y santas pascuas.

user Quasimodo | Hace más de 8 años

A veces me pregunto que habremos hecho mal los mallorquines para tener los políticos que tenemos, que mientras hay cosas muchísimo más importantes y urgentes que hacer se dedican a hacer brindis al sol con propuestas totalmente inviables y sin sentido. Mientras de lo prometido nada de nada.

user Endavant! | Hace más de 8 años

El Tren del LLevant s´ha de fer i a més s´hauria de reclamar al PP totes les despeses que s´hauràn afegit, tant per haver construit en el seu lloc el Passeig de la Dolentia (via verda) i pel retràs que suposarà en l´ús d´aquest tren.. Que ho pagui el PP o en Bauzà.