user Tambe ho deien es meus pares | Hace más de 8 años

Es catalans eren uns forasters mes, teniem uns veinats catalans, a qui aprecii molt i no eren com es demes mallorquins de s'escala, ni caracter, ni cultura, igual que sa resta de peninsulars. Aixo no vol dir que fossin ni millors ni pitjors, simplement diferents

user Paco | Hace más de 8 años

Doncs es meu padrí té 84 anys i per ell sos catalans són forasters.

user Enric | Hace más de 8 años

@joan, ¿y a ti quién te ha dado la voz de todos los catalanistas de baleares?

user Joan | Hace más de 8 años

Lo mejor???? El Mallorqueta estaría en primera y quien sabe ...hasta en champions league ajajjaj

user Joan | Hace más de 8 años

Enric, tendries que aprendre, tu i tots els que pensen com tu, de les paraules d'en @mas respeto, un dels pocs amb un poc de seny en aquest foro. Per una altra banda, parla per tu mateix, no ho facis en nom de tots els mallorquins. Qui t'ha donat aquest privilegi? Per molt que et sàpigue greu, som molts els mallorquins que respectem als catalans i reconeixem el nostre vincle històric, cultural i social amb ells. Necessiteu moltes lliçons de tolerància, per desgràcia.

user @Enric | Hace más de 8 años

Se veu que no has vist lo de que som mallorquí i per tant balear. Ja se que no som catalans, no importa m'ho diguis. I si lo unic que fa malament TV3 es posarmos en donar es temps devora Valéncia i Catalunya, estas de enhorabona perque fan coses malament mes importants. Per cert a n'es mapa resulta que estam junts. Venc a dir que no es un invent. Pero veus, jo demanava respecte de tots cap a tots. I tu has empleat sa paraula "catalá" com a insult. Aqui es allá a on anava. Que podem donar opinions, sense ferir a ningú. Ho entens? I lo que escrius en espanyol, me pareix molt be. No me fa cap nosa. Venga, tranquil i adéu.

user Joan | Hace más de 8 años

No Paco, no. Aquí en Mallorca, de toda la vida los "forasters" siempre han sido los españoles no catalanes o valencianos. Un catalàn aquí es un "català", nunca un "foraster" por mucho que os empeñéis los venidos de fuera. Y por descontado, un "foraster" no menos que un catalán o un mallorquín. No pongas en boca de otros lo que son palabras tuyas.

user Paco | Hace más de 8 años

"Tanto vale un "foraster" (lo escribo así de claro) como un catalán," Si eres un catalán eres un foraster, y punto. Te pongas como te pongas.

user Enric | Hace más de 8 años

@MASRESPETO, vatualmon, al.lot, demanes més respecte? MÉS RESPECTE, DIUS? No et pareix poc tot allò que sos catalans ens feis diariament, no vos pareix que ja estem farts a Ses Illes Balears? Per què ens posau en es mapa des temps de TV3% junts amb València? Per què ens teniu tot lo dia a sa boca? Per què no vos oblidau de noltros d'una vegada per totes? A veure si m'explic: ===== NO OS PERTENECEMOS =====, t'ho dic en espanyol perque així et farà molta més nossa, perquè ets català, tu de mallorquí o de menorquí o de eivissenc no tens res!

user FELIPON | Hace más de 8 años

PARA "FELIPON" SOY MAS MALLORQUIN QUE TU PARA ENTENDER LO QUE DICES HAY QUE ESTAR FUMADO!!! A VER SI LO PILLAS LISTO!!!