user Odiosos | Hace más de 8 años

I en hi ha per aqui, que dónen la culpa al GOB. Se por ser més mala gent?

user Quinabarraaaaaa | Hace más de 8 años

Hen de pagar si o si. I si no ténen doblers ni crèdit, que s´en vagin amb les eines dels picapedrers i que ho enderroquin ells. I que llavors sembrin plantes autòctones. Jo tampoc vull pagar impostos, però és la meva obligació.

user ciutadà lliure | Hace más de 8 años

L'Ajuntament d'Andratx pagarà, el batle Eugenio Hidalgo (exagent de la Benemèrita i delinqüent sentenciat per la Justicia), el cap d'Urbanisme Jaume Massot (amb domicili a la Presó de Palma), l'AssessorJurídic pendent de judici i tots els que pararen la má a l'hora d'atorgar llicències no tornen ni un cèntim ni fan front a les resposabilitats pecuniàries. Abaix les cases, reclamau les despeses de demolició, vigilau qui és el responsable de que el proper Pla canvii els criterisi...cadescú a casa seva

user anti-gob | Hace más de 8 años

Yo lo tendría ahí sin tirar durante 50 años. Para que el GOB se acordase todos los días, y así a lo mejor levantan la voz a la izquierda alguna vez.

user Cal rigor | Hace más de 8 años

No és cert, que si s'aprovassin definitivament les NNSS, els 24 apartaments quedarien regularitzats. Convé no enganar al personal...

user partit illenc de ses illes balears | Hace más de 8 años

Es una verdadera vergüenza, ya lo dijimos qua Baleares se encuentra en la misma situación, puestos se han ido de rositas, al final, todo esto cuesta dinero a los ciudadanos y a l perjudicados de a estafa a todos los niveles, porque conocían esta situación y no hacían nada, aquí los chorizos reciben medallas los perjudicados son ms en la cárcel o n expoliados sin ningún derecho. Mirar sentencia que nade tuvo conocimiento calle Tarragona, te estafan y encima se ríen la administración y la justicia, te derriban después de veinte y cinco años con licencia y ni tan si quiera te se indemniza, se rien tu cara Pero sin en cambio llaboratorio y Comasa . si que los usos son permitidos en son Anglada, y encima indemnizan 3 millones de euros. La justicia no es igual para todos Miren el Plan General y Plan Ordenación Urbano lo que dice la aplicación de la ley es diferente según quién trate a la vista de dichas sentencias.

user David | Hace más de 8 años

Fa ràbia veure com un parell de promotors - destructors fan negoci destrossant la costa que és de tots els mallorquins.

user * | Hace más de 8 años

Gran part del pressupost se'n va en gestió dels enderrocs. Crec que el preu que cobra MacInsular és molt exagerat, i tenint en compte que amb això fan negoci amb la grava ecològica i després ho venen. Guanyen per dues bandes i és injust.

user Al-Fanat | Hace más de 8 años

Qualcú hauria de dir als polítics d'Andratx, i als periodistes que no s'enteren, que quan s'anul·la una llicència per il·legal, qui ha de costejar la demolició és l'ajuntament, com a responsable d'haver-la concedida malament. És que si no, viuríem en un món al revés!

user El Barto | Hace más de 8 años

Que se le embargue al responsable político que había entonces, el exalcalde Eugenio Hidalgo. Al igual que cobráis un dineral por "la responsabilidad" a pagar por vuestra irresponsabilidad!