user tofol | Hace más de 8 años

Per tots es que heu escrit emb català y defensau aquesta llengo totalment externa de sas nostras islas, donad qu'aquí xerram sa Llengo Baléà, emb gramática, ortografía y vocabulari propi y únic, en mils d'añs d'históri, no com ês catalá, un dialecta des llemosì, adaptad a mida y de forma totalment artificial per uns barcelonins, un dialecta que molts de catalans no volên, vos diré que pixau fora de test. Y a aquests que van a lleparli ês cul a ês catalans lis diría que ya que vos agraden tant, quedau-vos! aquí no vos volêm!

user + i - | Hace más de 8 años

Als goelles els és bén igual, que els castellàns se carregàssin molts mallorquíns i que prohibíissin la nostra llengua i tot lo nostro. S´en f0ten i encara mos diuen renegats a noltros. Quina xacra més grossa que arrossegam desde fa trescents anys!

user I qué? | Hace más de 8 años

MËS enviarà a la diada, uns politics seus com a representació de la seva formació, però no comprometen a ningú. Els que no ténen géns ni mica d´elegància ni saben fer les coses, son els de les Nuevas Generaciones del PP, que s´han auto-anomenat representants de tots els habitants de les Illes Balears, tot i per anar a diir-li a Gordó que les Balears no formen part del Paisos Catalàns, i de passada, mos enrosquen a tots el ridícul suprem, que faràn els tots solets aquests fills de papá malcriats i maleducats. Això si que me molesta de veritat.

user Y el sabado estara en la Seu? | Hace más de 8 años

Cuando se tememora el momento en que Baleares asumio su propia independencia?. Que poco les importa la historia de Baleares a esta gente, en lugar de enorgullecerse se van a rendir pleitesia a los que nos hicieron la vida imposible.

user Okmckey | Hace más de 8 años

Gracias Mes por quitaros el antifaz, ya sabemos exactamente lo que sois.

user julia | Hace más de 8 años

Mes,lo que me alegra es que estais demostrando lo que todos los que no te dimos el voto queriamos que los demas vieran , que sois unos catalanistas que solo mirair por vuestros bolsillos como los catalanes que la pela es la pela

user I qué si hi van? | Hace más de 8 años

Pitjor és que els militars celebrin a Mallorca que fa trescents anys mataren a molts de mallorquíns davant els nassos dels descendents dels supervivents de la seva massacre. I encara pitjor que molts renegats els fàssin mamballetes amb les orelles.

user Epress | Hace más de 8 años

Artur Mas dimitirá el Viernes.

user Tita | Hace más de 8 años

MES = PLORERA (feis plorera)

user LLanito | Hace más de 8 años

Alguno muy balear pero nunca dice ¿donde nacio? criticar a lo mallorquin si le va bien,vale mas estar solos que mal acompañados...