user Bloc Vermell | Hace más de 8 años

@Metan: tens raó. Prevista una comparexença de motu proprio de Santiago al Parlament per explicar el succeït a Es Pinaret. Aconsellaria: - Afegir-hi el darrer succés. - Nomenar el o la gerent de la Fundació S'Estel. Qui és? - Nomenar, tot seguit: 1. El/la directora de Es Pinaret, qui és? 2. El/la sotsdirectora de Es Pinaret, qui és? 3. Qui és el/la director/a general de Menors? Què fa? 4. Qui és el/la secretari/a general de la Conselleria? Què fa? 5. Quants/es funcionaris LD té vostè en llista que foren designats per l'anterior govern PP i que hi continuen. Per què? Quina preparació tenen en menors? 6. CABDAL: quin manteniment, millores, ampliacions, seguiments, de l'entitat va fer el Govern anterior en 4 anys? 7. Quans d'accidents s'han produït en aquest Centre durant els darrers 12 anys, és a dir: 3 legislatures completes. I: lleus, greus i òbits. 8. Quantes vegades la Fiscalia o la Judicatura han visitat el centre, què han dit pel que els correspon?

user Ximet | Hace más de 8 años

Tots els càrrecs són responsables en el moment que accepten el càrrec. Puc dir de primera mà què els responsables de MES estaven advertits d'abans de les eleccions de que QUALQUE COSA FALLA als serveis de menors i que no volgueren donar la cara ja abans de les eleccions. S'acostin a la parella que des de fa un any es manifesta acampada devant l'IMAS, al Consell Insular, General Riera 67. Els demanin i descobriran la realitat.

user Metan | Hace más de 8 años

Cuántos accidentes se han producido en el centro de menores Es Pinaret en los últimos 12 años? Cuántos fueron leves, graves y fallecimientos? Cuàntas dimisiones? Cuántos funcionarias LD mantiene la consellera actual del anteriors Govern? Hipócritas?

user Velas y palos | Hace más de 8 años

Como dice el refrán, " Que cada palo aguante su vela...", hay una que se va a hartar de comprar palos...

user Esclarecimientos ya | Hace más de 8 años

Que fácil es estar en la oposición y que DIFICIL estar en el Gobierno, no?, por favor, que ha muerto una persona, no busquen excusas, aclaren lo acaecido al igual que el fatídico derrumbe de parte del hotel LLaut Palace, en construcción y donde también hubo una víctima mortal, se ha aclarado ya el tema de los papeles?.Rueda de prensa ? Mis condolencias a las tres familias.

user Tim | Hace más de 8 años

"Demagoga.No, s'ha mort una persona. S'ha mort una persona" y no era un adulto que pasaba por la calle, era un menor en una institución del govern que debería custodiarlo. Mis condolencias a la familia. www.youtube.com/watch?v=qjQgqh8gI2w

user matras | Hace más de 8 años

Esta va de "Estrella" y no tiene idea de nada. Siempre ha ido contra todo y ahora que le toca, no sabe resolver.

user Alerta | Hace más de 8 años

Fina Santiago DIMISION, hay que responsabilizarse ya, lo ocurrido es muy grave.

user Si hubo negligencia | Hace más de 8 años

Deberia haber consecuencias. Al batle de Bunyola lo llevaron a juicio por la desgracia q produjo la dejadez del mtto de las farolas o el mismo Alpha Pan que ahora no quieren ni oir hablar de el. Se trataba de un menor a su cargo

user A veure | Hace más de 8 años

A veure què s'inventa i quin rotllo mos conte....