user na camel.la | Hace más de 8 años

Hi ha projectes interessants a Manacor, com ara el passeig per a vianants que unirà la ciutat al polígon. Pel que fa al polígon paralitzat de Porto Cristo, molt necessari, ignor si es va reactivant.

user Clodomiro Miró | Hace más de 8 años

Un alcalde que gobierna en minoría debe ser prudente, olvidarse de montar un circo sectario y gobernar para todos los ciudadanos, de lo contrario le ocurrirá lo que estamos viendo, unirá a los contrarios para mandarle a la oposición. La política es un arte, no un dia de matances.

user cortadillo | Hace más de 8 años

Y apenas han pasado los 100 días de confianza y tregua...

user JS | Hace más de 8 años

A veure si infiltrats del PP que s'han afiliat al PI per destruir a aquest projecte regionalista de centre-dreta. Sembla que és una tàctica perquè la gent conservadora de les Balears no voti al PI

user Joan Prats | Hace más de 8 años

He llegit per aquí "imaginau que Cinvergència pactés amb el PP?" Les dues legislatures més profitoses i esperançadores a Espanya varen se pactes del Psoe i del PP amb CiU. Convé recordar-ho en moments com aquests, que a Catalunya ja no van de més beneitures. Per cert, dos no pacten si un no vol, no és cert, senyors de MÉS? #quatremesosmirantvos laguixa

user Pacte de cadires | Hace más de 8 años

Estos, que se llevaron la boca con lo de la lista más votada, a la primera de cambio se olvidan de sus promesas y los del pi, ex pp, hacen lo único que saben hacer, mangarrufas, ¿casualidad que fuese antes de aprovar realizar una auditoría externa? No lo creo

user APACHE | Hace más de 8 años

Bueno, para el votante en general los políticos son sospechosos desde el mismo momento que cogen la silla. Así que el alcalde tiene que sentir esta amenaza del perdón como un cacareo de gallina lejana. EL PUEBLO ENTERO TIENE SOSPECHAS DE VDES. El tema principal es que el Alcalde jugo demasiado fuerte nombrado a Josep Barrul delegado de Porto Cristo !!!hasta aquí hemos llegado !!! En cuanto al PI podría ser cierto sras. y sres. que ese pacto sea el principio del fin de esa gente de ese diminuto partido, ya muy pocos votante le volverán a votar, tiempo al tiempo amigos votantes.

user sa bassa | Hace más de 8 años

Al parecer, un alcalde de consenso e integrador...

user Idò | Hace más de 8 años

El Pi m´ha decebut. I ho sento molt, perqué tenc amics que son d´aquest partit i son gent vàlida i honesta, però a Manacor li han fet una taca negra al partit de l´alzina al logotip.

user JS | Hace más de 8 años

No entenc res. El PI juntament amb MÉS haurien d'haver cercar un enteniment. Són els partits d'aquí i se estan carregant possibles futurs pactes amb aquets dos partits com passa amb Catalunya. El PI pactant amb el PP demostren que no tenen dignitat i que no representen al regionalisme. D'enfora també es sospita que hi ha altres intencions. I en Pastor i en Font que no piulen. Quina decepcció! Vos imaginau que Convergència pactàs amb el PP? Idòl això!