user magdaleno | Hace más de 2 años

LectoraAh. jo em referia a que n´armengol no volia en sánches sino s´altre que ni record qui era.tanto monta monta tanto.

user Lluís | Hace más de 2 años

Pepito de son gotleuSegur que éts de Son Gotleu? No m'ho crec! Per què deu esser?

user Lluís | Hace más de 2 años

Puig RoigNa Francina Armengol va fer costat an en Patxí López, no a na Susana Díaz.

user Lluís | Hace más de 2 años

Guiem BassaHas escrit: "del mallorquín, ni una palabra". Efectivament, no escrius ni una paraula en mallorquí. Ets espanyolistes teniu ben clar quina llengua ès sa vostra!

user magdaleno | Hace más de 2 años

Lectora?

Angel Catala Angel Catala | Hace más de 2 años

No te preocupes, que a francina y sus allegados no la vuelve a votar ni dios.

user magdaleno | Hace más de 2 años

LectoraEstà bé que apart de llegir escriguis lectora.

user Pepito de son gotleu | Hace más de 2 años

Sor ColomaTranki Sor que VOX nos salvará de este chistoso circo que hay en estos momentos, por ahora tienen mi voto y también de la mayoría de los españoles, peor que los de ahora o los anteriores no creo que lo hagan.

user Lectora | Hace más de 2 años

Magdaleno: El que vostè diu no és veritat, perque deu estar confòs amb dona Maria Antònia Munar, que primer pactava amb el PP i després va pactar amb les esquerres, encara que no s'havia casat amb el PP i podia entrar tant a un govern de dretes com d'esquerres, perque U.M. era de centre. La senyora Armengol va ser anomenada presidenta del govern la CAIB al juliol del 2015 per primera vegada i al mateix mes del 2019, ho va ser per segona vegada i sempre ha governat amb les esquerres. La primera vegada, Podem no va voler entrar al Govern i li va donar suport des del Parlament, passant el PSIE governar només amb MÉS. A la segona legislatura Podem va decidir entrar i en l'actualitat givernen PSOE, Podem i MÉS per Mallorca.. Jo me deman si amb totes les desgràcies que hem patit, com una pandèmia i una guerra dins Europa, si enlloc de les esquerres tinguéssim s les dretes givernant, si encara seriem vius, o si ja hauriem mort per no tenir les necessitats bàsiques cobertes. Perque si en temps normals s'eb duien tots els doblers i retallaven a la gent per contrarrestar el dèficit que creaven amb les seves corrupteles, a l'actualitat no me vull ni imaginar el que haurien fet. El que me sap greu, és que hi hagi una gent tan curteta i tan tancada de ment, que sense ells guanyar-hi res i perdent tant com perdem els altres, encara els votin o encara pitjor, que votin al "mini jo" que ha sortit de les seves files i que encara és molt pitjor.

user Sor Coloma | Hace más de 2 años

Lo més xistós de tota aquesta comèdia, es que aquest congrés pepero ve degut a sa nosa que els feia en Casado, i mira que no en va endevinar ni una de tot és temps que va governar es partit, tot i perdre 5 eleccions, el jubilen per voler investigar corrupció, per molt que sa premsa pàtria ho vulgui decorar i contentar es cunyadisme.