user ROBERTO ALCÁZAR | Hace un año

joExacto, van a Madrid que es donde está el gobierno socialista de Sánchez, por cierto jefe de Hatmengol.

user Mateu | Hace un año

Som i SeremSaturació i massificació són vocables inculcats pels mal anomenats ecologistes ( en realitat antisistemes ). Només en dos mesos d.estiu tenim la punta de turistes. Que fèiem? Els treim? Els prohibim venir? Quin model econòmic proposes? Recollir patates a SA Pobla? Elaborar sobrassades? Som privilegiats de tenir tants visitants. Resa perquè en puguir venir per molts d.anys. Sí al turisme, Sí a la prosperitat.

Som i Serem Som i Serem | Hace un año

MateuEl turisme s'ha desbordat fa molts d'anys. Hi ha alternatives i s'han de fomentar, entre altres coses tot el que es fa online se pot fer aquí. Si no veus que ja hem passat de molt el número de turistes, temporers i ventes de vivenda internacional, qui no entén res, me sap greu dir-t'ho però, ets tu

user Mateu | Hace un año

Som i SeremNo has entès res del que he dit. Em sap greu que el govern et prengui el pèl com a molts. Has de tenir criteri propi i apostar pel turisme, única font d'ingressos i motor de la nostra economia. La Mallorca talaiòtica que pretén el govern no es més que un somni romàntic.

Som i Serem Som i Serem | Hace un año

MateuAi aquests ecologistes ehh, no volen ni un poc de fum, ni ciment a primera línea. Amb lo guapo que seria una autopista a primera línea de la serra de tramuntana, un aeroport al llevant, un port de creuers cada 40km.. encara hi ha molts de boscos per encimentar i molta gent a Europa que vol un xalet amb piscina aquí, qui són aquests ecologistes que ho volen impedir? T'ho dic jo, són els que no viven del turisme, viven de s'altre única opció que hi ha, són sembradors de patates

user Mateu | Hace un año

Fa molta llàstima veure com el govern antisistema que tenim ha manipulat i ha intoxicat, mai millor dit, a la gent fomentant la turismofòbia. Ens han fet creure el que volen. Sempre han vingut creuers i molts de doblers que deixen, fins i tot al govern que en recapta l'ecotaxa. Aquests bucs duen sistemes de reducció d'emissions, alguns ja són en gas natural liquat i tots els turistes venen amb PCR negatives. Estimats lectors, no es deixin manipular pels antisistemes ni pels mal anomenats ecologistes que ens arruïnaran si ningú els planta cara. Sí al turisme, si als creuers. Consti que no jo no en trec res, però penso en els transportistes, els taxistes, els guies turístics, els restaurants, el petit comerç i tants i tants sectors que en surten beneficiats. ..

user Solleric | Hace un año

Hem de fer com a Venècia , cap ni un , sobra molta gent a Mallorca.

user jo | Hace un año

Frankk MallorcaD' aquets 150€ quans realment queden a s'illa? , les tasses que paguen els creuers als port s' hen van a Madrid ,i tots els gastos que fan els turistes a s' Illa pagant s'IVA, incluint els gelats s' hen van a Madrid , i noltros pagam sa merda que deixen.

Alfa 7 Alfa 7 | Hace un año

TomeuYo no soy egoísta lo único que quiero es que la gente gane dinero para que viva y los transatlánticos traen gente que dejan dinero igual que los turistas de los hoteles si no tuviéramos turistas te morirías de hambre cortito

Tomeu Tomeu | Hace un año

Alfa 7I el més trist és que encara hi ha egoistes o limitats que creuen que això, els mega creuers, deixa doblers "a la ciutat"... Cal ser curtet curtet, o el que he dit abans, un egoista.