user nofret | Hace más de 8 años

s'ha de ser molt ignorant per no poder veure que aquest monument es un homenatge als (suposats herois feixistes) que bombardejaren a milers de persones innocents. encara que no porti cap simbol feixista, sempre sera el que és, un monument feixista que ha de sesapareixer de la via pública. si els d'arca el volen conservar que facin un museu dels horrors en un lloc tancat i l'hi portin.

user jon | Hace más de 8 años

No os preocupéis, el monumento de sa feixina no se derribará, es imposible hacerlo porque este bien cultural está protegido. De hecho este tema se va a volver en contra de estos talibanes y llevará consigo la inhabilitación absoluta de Hila y Noguera. Tengan paciencia que la justicia hablará y pondrá a cada uno en su sitio. Con la ley y el derecho en la mano es imposible destruir el monumento. Largo lo fiaron

user igr | Hace más de 8 años

Psoe dice que esto de tirar el monumento iba en las cláusulas del pacto de gobernabilidad con Mes y Podemos. Se vendieron barato. Veremos las consecuencias electorales que tendrá el derribo si es que se atreven a derribarlo. Todos los concejales parecen perrosflauta ya no se sabe quien es del Psoe, quien de Mes y quien de Podemos...

user pasaba por aquí | Hace más de 8 años

Sería de desear que todos los que consideran que este "monumento" no es fascista viesen fotografías del día de su inauguración. Qué bajo ha caído ARCA! Una asociación ejemplar hasta el momento que està defendiendo lo indefendible. Por mucho que se quiten el aguilucho y los soldaditos, el monumento se levantó para lo que se levantó y eso no lo puede cambiar nadie.

user Antonio | Hace más de 8 años

Los monumentos a la histora no se deben quitar sean buenos o malos, la historia es historia.

user ¿Rencor y odio? No es eso | Hace más de 8 años

No se trata de rencor y odio, como se dice aquí, se trata de justicia. No nos damos cuenta que han estado jugando con nosotros. El bipartidismo, PPSOE, ahora ha quedado en evidencia, ya que demuestran que son lo mismo, ha permitido que hayan pasado 40 años en "democracia" y se hayan tapado los asesinatos del franquismo. Se trata de JUSTICIA con mayúsculas, de familias que HOY todavía no saben dónde descansan los restos de sus familiares y se les ha mantenido calladitos y sin ningún tipo de derecho. Sólo faltaría que un monumento dedicado a una máquina de matar, que sí representa el odio a la España que quiere libertades, que quiere democracia e igualdad de derechos. Por todo esto hay que DERRIBAR CUANTO ANTES este monumento ensangrentado.

user En Figuera | Hace más de 8 años

Inquietant es missatge d'en @ya ves, inquietant però aclaridor... En quant a es 2 darrers missatges... com a que no ha "colat". Ho sent però a aquestes altures fa molt mal de creure per a qualsevol amb 2 dits de front i que hagi seguit una mica es "follón" que heu muntat amb Sa Feixina. D'esquerres; compungits; ressorgiment d'un suposat estil artístic; lloances a ARCA quan a dia d'avui ARCA ha perdut tot es prestigi que va tenir un temps; falsedats i mitges veritats un altre pic implicant ARCA; desaparició de "punts de referència" (evidentment!! ja sabem tots de qui); etc. Ostres!! si fins i tot hem aconseguit que escrigueu en Català, idioma que odiau a mort!! En fi, tota una sèrie d'arguments que, d'entrada i a primera vista i contemplats en solitari semblen molt lògics i raonables ...però que llegits entre línies, amb atenció (i tenint en compte es precedents) fan un cert tuf d'enyorança que és del que va realment aquesta història. Ja dic, no ha "colat".

user Tonino Lastrum | Hace más de 8 años

Som d’esquerres i m’avergonya l’espectacle tan trist que esta donant el tripartit de l’Ajuntament en aquest tema. Volen canviar la fisonomia de Ciutat perquè consideren que el monument és feixista perquè el va inaugurar Franco. Quin doi!!! Tots els polítics inauguren coses i no vol dir que les hagin fet per ordre seva. M’encanta aquest monument, no he vist cap de igual, és únic, de línies estilitzades, art deco, no en trobareu de més original en tota l’illa. On tenc de firmar per què ho conservin?

user Toni Cataliner | Hace más de 8 años

Jo m’apuntaré a ARCA, el meu veïnat m’ha xerrat que gracies a la plataforma ‘Salvem el Parc’ i ARCA es va reconstruir el Pont des Tren i que lluitaren fins al final per salvar Can Bibiloni, tots els actuals polítics que governen a l’Ajuntament es feren una foto amb ARCA davant Can Bibiloni prometent no destruir més patrimoni i ara volen destruir el memorial de sa Feixina, són uns pocavergonyes sense paraula. Jo som veïnat del monument i sempre m’ha acompanyat, el meu padrí em va contar la consternació de tota la ciutat quan arribaren centenar de ferits i morts, per això varen voler fer el monument, per la tristor que va causar tanta mort. Es deuria respectar la gent que anava embarcada forçosament al vaixell perquè feien el servei militar o cridaren a files i els embarcaren, quina culpa tenien d’estar al costat dels colpistes, si haguessin estat a Barcelona els haguessin cridat a les milícies republicanes. No hi havia elecció. El parc sense el monument perdrà tota la seva personalitat i deixarà de ser un punt de referencia. Poc cor tenen qui acusen de feixistes a uns joves que moriren ofegats en plena joventut per culpa dels colpistes que els dugueren a una guerra injusta.

user Quintenlo cuanto antes | Hace más de 8 años

Esta mole me da escalofrios. y pensar que todavia hay monumentos del Generalisimo, veo que este pais no ha cambiado nada.