user Eduard | Hace más de 8 años

Segona part de la ignorància supina. Calvo-Sotelo va ser assassinat l'any 36 ABANS de la sublevació de Franco només per formar part de la CEDA, el grup de la dreta de la II República (aquesta que tant alaben). I va ser assassinat per forces de l'ordre públic de la pròpia república !! Cony amb la "legalitat republicana"... .

user Eduard | Hace más de 8 años

A més, és que la ignorància és atrevida!! Si parlam del Dr. Gómez Ulla, va morir el 1945 i ja era una eminència molt abans de què comencés la Guerra Civil. Que va participar a nombroses guerres, incloses la Guerra Civil Espanyola i la II Guerra Mundial? Ben cert, però se'ns obliden unes quantes coses: 1. Ja havia participat a les campanyes de l'Àfrica. 2. Era metge militar, què voleu, què els soldats ferits el vagin a veure a ca seva??? 3. Durant la Guerra Civil Espanyola ell va estar gairebé tot el temps a Madrid, que recordem que va ser dels darrers reductes republicans a caure. Aquest home no va deixar de fer de metge per tots els que ho necessitessin, tant als hospitals, com després a l'Hotel Palace, que va fer d'hospital improvisat cap al final del setge. Sí, senyors, aquest home també va estar al bàndol republicà!! I n'hi va caure una bona una! De fet, va ser detingut i tot. Ara bé, els franquistes eren de tot manco beneits, així que com que van veure que era dels millors profes

user I no hi ha altres coses a arreglar? | Hace más de 8 años

La ignorància és atrevida! Basta que vagin per la Viquipèdia, així, en català, per a què s'adonin que aquestes figures tenen molt més de positiu que tot allò negatiu que els volen treure. Aquestes accions demostren el sectarisme pur i dur dels grups polítics que conformen el govern de sa Pobla. Pel que fa a què no estaven vinculats amb sa Pobla, és ben cert, però no crec que això sigui determinant per llevar el nom a aquests carrers. De fet, si ho fos, la meitat de carrers de sa Pobla amb noms històrics haurien de canviar de denominació, i parl dels carrers Sagasta, Dato... Ah, bé, i ara també llevarem els noms dels carrers dels sants, no fos cas que la població musulmana del nostre poble se senti ofesa, no? No creis que a sa Pobla hi ha problemes molt més greus que el nom d'aquests dos carrers, sobre els quals posaria les dues mans al foc per dir que cap dels veïnats que hi viuen no s'ha queixat mai! I no em cremaria! Dos dits de seny, per favor! Postureo no, gràcies!

user Sant Antonier | Hace más de 8 años

No som Pobler per tant m'agradaria que em fessin un aclariment. Deixant de banda ideologies, quina relació tenien Calvo Sotelo i Gómez Ulla amb Sa Pobla per merèixer-hi uns carrers?

user Juana Margarita | Hace más de 8 años

Vaya peinado señorita, no hay peluquerías en sa Pobla?

user alucinado | Hace más de 8 años

Pero si Gomez Ulla tenia el hospital en Madrid, y cuidaba a los heridos de la Republica, pero hay que ser ignorantes, como dice "Indignado"

user LAURA | Hace más de 8 años

miedo dan estos tres indocumentados... el nivel de incultura e ignorancia en la mallorca profunda es increíble!!! señoritos quítense la boina payesa y lean un poco por favor. Calvo sotelo fue asesinado ANTES!!!! de la sublevación militar. Repito ANTES!!!!!! dejen de hacer el ridículo con su ignorancia. Gómez Ulla fue un MÉDICO!!!! su prestigio es impresionante y salvó muchas vidas. No les llegan ustedes tres a la suela de los zapatos a ninguno de los dos!!!

user indignado | Hace más de 8 años

ver a estos tres personajillos sobrecoge el alma... Madre mía en manos de quien estamos!... a ver campeones. La ley de memoria histórica de 2007 se refiere a la Guerra Civil. José Calvo Sotelo era abogado del Estado, jefe de la oposición parlamentaria al Frente popular y que fue asesinado por policías de la Dirección General de Seguridad y elementos socialistas.. ANTES DE LA SUBLEVACIÓN MILITAR DE 18 DE JULIO... ANTES!!!!! ANTES!!!! su asesinato fue condenado por demócratas. Han quedado ustedes como auténticos ignorantes sectarios quitando esa calle. Lean y estudien la trayectoria de ese señor. INSISTO!!! MURIÓ ANTES DE LA GUERRA CIVIL con lo cual está fuera del objeto de la Ley de memoria histórica. Respecto al médico GÓMEZ ULLA, yo nací en ese hospital en Madrid, era un MÉDICO!!!!! SALVO MUCHAS VIDAS y no mato a nadie. Por eso le quitan ustedes su calle.... QUE ATREVIDA ES LA IGNORANCIA DIOS MIO!!! CUANTA INCULTURA HAY EN LAS ILLES. QUÍTENSE YA LA BOINA DE PAYÉS TRASNOCHADO HOMBRE!

user Jaime | Hace más de 8 años

Y el pueblo a callar y no protestar. Si fuera al revés, se incendiarían las calles. La Ley de Memoria Histérica sólo busca confrontación.

user MB | Hace más de 8 años

Gràcies i enhorabona per la vostra valentia.