user Aantoni | Hace más de 8 años

Figuera. Supòs que saps que ja se varen llevar a la darrera legislatura tots els símbols de caràcter polític, Per tant, el monument només éstà dedicat als morts, i si volen que es dedicqui a tots els morts de la guerra civil tant d'una banda com de l'altra, no crec que ningú hi tengui res a dir, però el que no es pot fer és derribar monuments. Una vegada derribat, ja és un mal i una pèrdua irreversible. En tot cas s'hauria de fer amb una consulta ciurtadana democràtica, i així ningú en tendria la responsabilitat absoluta.

user En Figuera | Hace más de 8 años

Tomeuuuuu, ves a fer un parell de rebentats d'Amazones a sa meva salut i plora una mica. @Antoni (Quan veig aquests intents de manipulació me surt es llenguatge abrasiu, res més, i ja t'he dit que era una descripció, no un insult). Ni odi ni hòsties. Se poden recordar i honrar TOTS es morts sense haver d'honrar un monument franquista, i dic TOTS, sense cap discriminació. I no me facis parlar de qui ha fet despertar i ha demostrat més odi aquestes darreres setmanes.

user En Tomeu de Son Espárech | Hace más de 8 años

@En Figuera, No enganes à ningú, sa teua veu ês sa veu alienada des propagandista de s'esquerra catalanista. Es teu discurs estentís que mescla lo pitjó des gueracivilisme an lo pitjó des catalanisme cada vegada se fá més repulssiu.

user Antoni | Hace más de 8 años

Figuera. Vei que segueixes pel camí dels insults: malintencionat, ignorant, etc.Bé, pot ser sigui ignorant, però no em negueràs que voler honrar uns morts mentre es deshonra uns altres no sigui discriminació i si s'els honra a tots no toquerem sa fibra sensible de ningú, però si discriminam sí que la tocarem i crearem odis que han de quedar oblidats per sempre i que hi hagi pau i llibertat d'una vegada..

user En Figuera | Hace más de 8 años

@Antoni Ni a un talibà ni a un bàrbar... Només a un taujà ignorant malintencionat se li pot ocórrer comparar es monòlit de Sa Feixina amb monuments que tenen milers d'anys. (Taujà ignorant malintencionat no és un insult, tan sols una descripció). Jo del que me queix és de que contínuament intenteu manipular s'opinió pública, ara, segons es "vostre" "argumentari", intentant tocar sa "fibra sensible" de ses persones.

user nofret | Hace más de 8 años

si ARCA, PP i Cs. volen conservar els monuments franquistes d'homenatge als vencedors, abans hauríen de comdemnar el franquisme i tots els seus crims, per a demostrar que ho fan per sentit patrimonial i no per patrioterisme franquista.

user Antoni | Hace más de 8 años

Figuera. Jo no he dit bàrbar ni talibà a ningú, he dit només que aquí no ho som i que per tant no hi hem d'actuar com a tals. Tots tenim dins la retina la dresgtrucció de monuments històrics com els dels Budes per part dels talibans, de monuments d'época romana per part de l'Isis, etc. etc. i demanar que aquí no facem el mateix no és demanar molt im més quan encara hi ha famílies que encara recorden els seus morts. ¿No tre pareix bé que els que morirten a l'altra bàndol siguin enterrats y recordats dignament? Idò ¿per què aquests no? ¿O penses que s`ha de discriminar entre morts? Deixa els insults i deixa l'odi, que jo no vaig per aquest camí. I te repetesc que tu no ets qui per decidir el que jo pens o deix de pensar políticament.. .

user En Figuera | Hace más de 8 años

És veritat, m'he oblidat comentar-ho. Sa tan manipulada llegenda de sa "subscripció pública" és una burla. I si no, anau a demanar a qualsevol padrinet o padrineta de Santa Catalina -que encara en queda algun viu- o a es seus familiars, com anava REALMENT i com era d'OBLIGATORI això de sa "subscripció popular". Gent amb carnet de falange, no home, aquest no paga, que és des nostres; gent normal, paguem!! paguem!! no sigui ens fiquem en problemes i anem a formar part de sa llista de "desafectos al régimen".

user En Figuera | Hace más de 8 años

@Antoni Bàrbar i talibà no són insults?? Es mateixos que insistiu en usar tots es comentaristes a sou de tots sabem qui?? (ja he dit que es llenguatge te traïa). Aprofitar-se des sentiments de ses víctimes i acusar a més sa Memòria Històrica no és una baixesa moral?? Jo no mostr es llautó perquè ja el llueixo molt orgullós, no necessit amagar-lo amb subterfugis, al contrari que voltros. En quant a sa llibertat d'opinió, o no ets lliure per opinar a aquestes pàgines?? sa diferència entre voltros i jo és que jo ho faig lliurement i a voltros vos paguen per fer-ho. Au va, tira, que ja no enganau a ningú.

user pasaba por aquí | Hace más de 8 años

Quitar el aguilucho y los soldaditos no limpia de significado y origen al supuesto monumento. Que los de ARCA miren las fotografías de la inauguración y que después sean capaces de afirmar que no se trata de un monumento fascista, hecho por y para la exaltación del régimen franquista. Lo de la suscripción popular que comentan algunos es de risa, como lo fueron las elecciones y/o votaciones durante el franquismo. A la memoria no se la engaña con un lavado de cara.