Pedro Pedro | Hace un año

Yo no digo nada...pero esas carreteras no son para correr,son peligrosas,el tramo del Salto de la Bella Dona, etcétera

user Mallorquín 03 | Hace un año

Tortug, Si tinguéssim que pensar amb això que dius quan sortim a passejar per la serra, no sortiriem mai (també es possible sortir de la carretera amb el nostre cotxe). Igual que hem de tenir paciència quan tanquen les carreteres pel ciclisme, també hem de tenir paciència quan les tanquen per l'automobilisme. Això es diu convivència.

user BURNE | Hace un año

Los señoritos ricos han de demostrar su poderío económico haciendo el canelo por las carretas públicas, con coches preparados a propósito, y luego celebrar las victorias en Puerto Portals, como siempre, con cenorrios y demás estupideces de los ricachones. Y el resto, a tragar como va siendo habitual. Ya sabemos lo de siempre. Ha pagar impuestos y a callar.

Oliveta Tortug | Hace un año

Mallorquín 03, no, i ni penso. Però sí he vist vídeos on cotxos s'han sortit del trajecte a tota velocitat, fotent tot lo que s'han trobat davant, inclús qualque accident on s'han carregat arbres, empedrats vials de seguretat, i tota vida silvestre que s'hagin trobat. Això sense comptar els accident atropellant persones. Vinga homeeeeee, a prendre el pèl a un altre.

user Ximxim | Hace un año

Es una verdadera vergonya ja… aquest abús tan recurrent de curses a ses nostres carreteras. Molèsties als usuaris , als veïnats , brutor a ses voreres que deixen els aficionats, i organització “cinta de plàstic “ etc.. Molt mes vergonyós es també que a carreteras ja de per si, saturadas de cotxes, com per exemple la carretera de Orient a Bunyola. I amb el estat de conservació totalment abandonat que es troba, hi afegeixin aquestes competicions per acabar d’arruinar el estat de les mateixes. I el govern mirant cap a un altre costat. A veure si aquests organitzadors d’aquestes curses automobilístiques contribueixin econòmicament a restaurar les. O que els nostres governants els cridassen a consulta , a veure que feim….

user Pipo sanchez | Hace un año

En toda la península se celebran rallyes y no hay problemas.... No creo que pase nada porque se cierre una carretera por uno o dos días al año.... Pasa lo mismo cuando cortan casi un día entero el centro de Palma por maratones o un montón de carreteras por la vuelta ciclista a Mallorca ... en fin.... La cosa es quejarse y protestar ...

user Juan | Hace un año

Pues si estos ayuntamientos no quieren la carrera que no la permitan y listos, porque tiene que dar el Consell un permiso sin contar con ellos?

user Juan | Hace un año

smitherMallorquins de poble? O personas que no admeten que se les molesti per afavori a uns pocs, que ademes casi tots son estrangers? Aquestes coses s'han de fer dins un circuit privat i no a ses carreteras, per que no puc ana per aquestes cuan jo vulgui?

user Mallorquín 03 | Hace un año

Si fos una carrera ciclista no hi hauria cap problema, i això que normalment deixen més brutor que una de cotxes. Tortug "destrossar camins, passos de torrents, zones empedregades ja assentades de fa anys"?. Tu no has anat mai a una carrera automobilística.

user Discoxou | Hace un año

Lo de les proves automobilísitiques, enguany ha estat un abús. Proves en cap de setmana, proves entre setmana, proves al vespres (això no ho puc entendre de cap manera......amb tot el renouer que foten....). Comprenc que el sector vilgui practicar, però enguany duim així des del mes de maig passat, i us assegur que pel meu poble, cada 15 dies n'hi hagut alguna. I insistesc, crec que es podria posar una freqüència acordada, però no aquest desgavell. Les proves nocturnes que es feren el juny i el juliol, eren un desgavell i una molèstia pels veinats i pels animals dels estadors, ara imaginau pels animals que viuen a lloure a la natura.Jo me pensava que les coses que molesten tant havien de pasar autoritzacions ambientals i dels ajuntaments, però veig que aquests de les proves tenen cera del corpus i poden fer renou i concentracions als vorals quan volen, però jo no puc fer obres a la tanca de maig a juliol, per mor dels animals protegits. I no me queix, però només ens controlen als veïnats.