user Lluna | Hace más de 8 años

¿Son ses mateixes de 1980 o ses noves traduccions catalanizades? Compraré es primer volum pero si son ses noves la deixaré an es carré damunt es puestos de basura.

user a @Sr sacrilegi lingüístic | Hace más de 8 años

Alcover i Moll no varen fer es diccionari de llengua catalana, sino de CATALA-VALENCIA-BALEAR, que tothom pot consultar ni més ni manco que a sa web s'IEC http://dcvb.iecat.net/ Ara me mostri vostè qualque diccionari d'un filóleg tan prestigiós i reconegut com n'Alcover de CASTELLÀ-ANDALÚS-EXTREMENY, per posar un exemple. Ja està bé de menysprear ses modalitats i d'acusar de incults i secesionistes a qui les defensam.

user alucinado | Hace más de 8 años

és curiós, tots es que diuen que defensen sa nostra cultura ho fan en català, i sempre insultat

user alucinado | Hace más de 8 años

Es curioso, todos los que dicen defender nuestra cultura escriben en catalán, y siempre insultando

user El torete | Hace más de 8 años

Que recuerdos me traen estas rondaies, cuando salia del Instituto, me cruzaba con el Profesor Moll, que me acompañaba hasta la calle Sindicato, en taxi, yo iba al dentista y el se dirigia a la radio, para grabar las rondaies, eran los años 60¡ luego en casa le oiamos todos pegados a la radio, que era lo unico que teniamos en aquells tiempos.

user En Tomeu de Son Espárech | Hace más de 8 años

@Sacrilegi llingüístic, Ja tenim àn es catalanistes, com sempre, provant d'enguená à colque despistat. No es custió de que N'Alcover empleás una gramática antigue, ês qu'empleava una gramática distinta à sa d'En Fabre, perque creya que sa gramática d'En Fabra no s'ajustava à sa llengo baleá. Y discutí axò ò negueró no son més que ganes d'enguená ò de confondre à sa gent, perque N'Alcover heu vá dexá perfectament explicat àn es volumen número 10 de bolletí des diccionari, que correspòn àn ets añs 1918 y 1919. Basta lleggirló per comprová lo que pensava N'Alcover d'En Fabra y de sa seua gramática. Es sacrilegi llingüístich ês publicá ses rondayes empleant sa gramática d'En Fabra.

user Oh! | Hace más de 8 años

Defensen la modalitat mallorquina del Català per damunt.de l' estàndard. Per fer-ho, utilitzen.el Castellà i per demostrar que tenen raó, també insulten

user Sacrilegi lingüístic | Hace más de 8 años

Si Antoni Maria Alcover, juntament amb Francesc de Borja Moll va ser autor..el diccionari de la llengua Catalana, no entenc tan de rebumbori gonella. I me molesta que el mal us que fan d'aquestes obres. Jo me.demano com se posarien , si qualcú fes el mateix amb el Castelltà utilitzant una obra escrita en una gramàtica antiga, per tal d'adulterar els seus orígens i donar-n'hi uns de.falsos?

user alucinado | Hace más de 8 años

Que hay de catalanismo ignorante por Mallorca

user Angelcaído | Hace más de 8 años

Esto es MALLORCA...No Cataluña y a quien no le guste no se le obliga a continuar.....Así de fácil...