user Bep Bo | Hace 10 meses

MazingerRabia cap. Despreci per ses teues mentides i calumnies. A Menorca rallam sa mateixa llengo que a Mallorca, però aquí una aferrada es un engany i en açò és en lo únic que ets una mica expert (en intentar-ho, no en aconseguir-ho). Sa "qualitat" i especialitat teua és embolicar-te bajanades i en una paraula fer es babau, i veig que es lectors ja t'han catalogat com et mereixes. Chapeau per ells. Fins després.

Mazinger Mazinger | Hace 10 meses

Bep BoTanta ràbia no pot ser bona Bep,per altra banda ho puc entendre, es 7na qualitat bastant endèmica en raçes d'ultradreta... Fes-t'ho mirar antes que vaig a més. ¿No vols besades? Es clar, tampoc voleu sa bandera lgtb... idò una abraçada o com diuen a Mallorca (que xerren un altra llengua) una forta aferrada.

user Bep Bo | Hace 10 meses

MazingerNo m'importen gens però no callarè davant sa baixesa i ses mentides de ses calumnioses difamacions des teu penúltim comentari. I no m'importen perquè argumentat està que només t'autoretraten i et desqualifiquen a tu mateix com a mentider, especulador, incoherent, difamador i al·lèrgic a sa veritat. Per sa meua part tenc dret a defensar-me de ses teues fal·làcies. Pedro Sánchez al que tu intentes defensar a base de injuriar-me, és un personatge públic al que tu dones suport fanàticament atacant amb falsedats a un comentarista que som jo, precisament perquè no pots asumir que se'l critiqui. No llig ABC, així que deixa't de tants prejudicis i dèries. Tu no argumentes, insultes, especules i difames al teu penúltim comentari. Estalvia't besades de Judes. Que tenguis bones tardes.

Mazinger Mazinger | Hace 10 meses

Bep Bo"MazingerSes teues mentides, desqualificacions i calumnies m'importen gens" ja ho veig... vaja contesta més "curta" m'has dedicat per no importar-te gens... 😂. "es personatges públics estan subjectes a crítica..." si, pero es comentaristes no son personatges públics, de manera que personalitzar conductes sobre persones que no coneixes no té cap fonament. "molt típic teu i de manumenorca carregar contra ses víctimes de ses okupacions..." jo no he carregat contra cap víctima d'ocupació 🤔 he carregat contra tu i don per suposat que no t'han ocupat res. Jo no et vull fer callar, vull que donis millor arguments que un munt d'articles copiats de s'ABC i que pensis un poquet antes d'escriure. Una besada.

user Bep Bo | Hace 10 meses

MazingerI per acabar dir que ses teues calumnies no en faran callar, ni em podràs posar mordassa. Així que aclarar a la petita minoria que encara dona suport a la delinqüència des lladres de cases, que robar està malament sempre, igual que es vandalisme, detrossa i altres robos de lo que es troben a dins ses cases des altres. Només disculpen es delictes des okupes (sempre que no els pateixin ells) sa molt petita minoria capaç de intentar disculpar tots es robos, espolis, assassinats massius i altres crims encara més greus que robar del comunisme. Que passis bon dia.

user Bep Bo | Hace 10 meses

MazingerPor muchas vueltas que le quieran dar los progres, los okupas son, lisa y llanamente, ladrones de viviendas ajenas. Hasta ahora han contado con la complicidad del Gobierno psociata (que no social) comunista ante la indignación de la inmensa mayoría de ciudadanos honrados. Es hora de parar estos atropellos y legislar la expulsión inmediata de los delincuentes de las propiedades usurpadas y proteger a sus víctimas: las personas a las que roban sus propiedades y pisotean sus derechos los delincuentes okupas.

user Bep Bo | Hace 10 meses

MazingerDirigentes del partido que gobierna con Sánchez, Podemos y sus afines, desde Pablo Iglesías a Ada Colau han tenido la desvergüenza de alabar públicamente a los delincuentes ladrones de casas llamados okupas y hasta incentivar las fechorías de lo que llamaban "colectivo", en vez de banda de delincuentes. Sánchez y Montero no han movido ni un dedo ante estos atropellos desde sus mansiones blindadas por la vigilania policial en la Moncloa y Galapagar. Los podemitas son comunistas y el comunismo se basa esencialmente en la codicia de los bienes ajenos y es una teoría y praxis ladrona por naturaleza, hasta el punto de ser responsable del robo de billones de propiedades privadas en todo el mundo.

user Bep Bo | Hace 10 meses

MazingerI molt típic teu i de manumenorca carregar contra ses víctimes de ses okupacions i es que hi estem en contra i provar de defensar lo indefensable. Ses simpaties des podemites cap ets delinqüents okupes són evidents, hi ha molts exemples de diferents dirigents podemites, fins i tot Iglesias quan era vicepresident del Govern va pagar més de 17.000 euros per un informe encomanat a dit que recomanava "no penalizar ni perseguir la okupación". Així que un zero a s'esquerra i sobre tot als podemites i sanchistes per mantenir unes lleis injustes que afavoreixen als lladres i perjudiquen als ciutadans honrats.

user Bep Bo | Hace 10 meses

MazingerSes teues mentides, desqualificacions i calumnies m'importen gens, només t'autoretraten i et desqualifiquen a tu mateix com mentider, especulador, incoherent, difamador i al·lèrgic a sa veritat. Per una altra banda es personatges públics estan subjectes a crítica encara que tu no ho puguis encaixar si són d'esquerres. Jo he dit sa pura veritat en sa que en reafirm perquè és ben ver que a sa llei de "vivienda" reçentment aprovada per sanchistes, comunistes i es partit des terroristes (44 a ses seues llistes) heu afavorit encara més als lladres de cases okupes.

user Perlas | Hace 10 meses

Bravo por Dani Esteve y su empresa desokupa. Sanchez y la Banda de la tarta iros ya !