Jaume Pataume Jaume Pataume | Hace 9 meses

MarBoschDe nou, no puc estar més d'acord. Els capítols que hem viscut darrerament en aquest país ja van molt més enllà de l'opinió, fins i tot més enllà de generar consens a favor o en contra de determinades polítiques, persones o partits. Directament s'està delinquint a cara alta.

MarBosch MarBosch | Hace 10 meses

Jaume PataumeGràcies, però comença a ser ben d'hora que als periodistes algú els recordi que no estudiaren per opinar, sinó per informar. És que em molesta que molts periodistes-opinadors ens vulguin vendre com a "informació" el que simplement és opinio. Jo, de ciències, ja fa anys que pens que a les facultats de "ciències" de la informació se'ls hauria de canviar el nom pel de facultats de periodisme, perquè una ciència és exacte en els seus principis i el periodisme, especialment a Espanya, fa molt temps que va deixar d'informar. Salutacions.

Jaume Pataume Jaume Pataume | Hace 10 meses

S'article se podia haber titulat "El PP y todos los millones de insensatos que en su ignorancia no le votan", que és més o manco lo que ens ve a dir.

Jaume Pataume Jaume Pataume | Hace 10 meses

MarBoschFantàstica resposta! 👏👏👏

Angelcaido Angelcaido | Hace 10 meses

Claudio RanieriOtro con los lloros? MIRE LOS LLORONES han sido USTEDES TRAS EL BATACAZO DE AUTONOMÍCAS Y MUNICIPALES y que trataron de calmar CONVENCIENDOSE de que habían ganado las GENERALES, cuando en REALIDAD LAS PERDIERON TAMBIÉN convirtiéndose el SANCHISMO con estas maniobras en un aprendiz del TRUMPISMO

user Joan | Hace 10 meses

Dice Germà Ventayol que "Vox ha demostrado que tiene en su lista de adversarios al PP y actúa como tal". Naturalmente, es innegable la competencia entre partidos y forma parte de la vida política misma que todos se ataquen entre sí. Ventayol olvida que la campaña de los medios (ABC, La Razón, El Mundo, libertaddigital.com, COPE, Onda Cero, 13TV) al servicio del PP contra Vox en estas últimas elecciones ha sido brutal, no digamos la de sus dirigentes con Feijoo a la cabeza, ofreciendo pactos al PSOE antes que a Vox con el que había pactado en varias autonomías y en muchísimos ayuntamientos, sobre todo donde el PP lo necesitaba. La campaña del voto útil del PP con encuestas amañadas ha mermado a Vox sin que su descenso lo haya paliado el ascenso en votos del PP. El desprecio de PP hacia Vox es mayúsculo. En realidad, las celebraciones de la noche electoral de día 23-J demostraron que todos los partidos estaban contentos, todos, salvo Vox. Parecían unas elecciones plebiscitarias contra Vox. Nada que ver con el trato exquisito de Pedro Sánchez con Yolanda Díaz. El PP debe naturalizar los pactos con Vox porque, descartadas las ultraderechas nacionalistas como PNV y Junts que nunca más pactarán con el PP por mucho que se modere, Vox es el único aliado que tiene ahora mismo. Sin Vox, el PP no gobernará en ningún lugar. Que lo cuide y trate de matarlo como a UM, que ya vimos lo que le pasó a Jaume Matas. A los aliados no se les ataca, se los normaliza y trata bien.

MarBosch MarBosch | Hace 10 meses

Sr. Ventayol, Tenc la sensació que en aquest article vostè pretén "netejar" la imatge del PP, separant-lo de VOX, però oblida que el mateix PP i sense que sigui necessari du a terme les mateixes accions de govern quan ho fa en solitari, també oblida que VOX és una escissió del PP. Vox, en resum, és el PP però sense "trava" com diem per Mallorca. Respecte d'Unides Podem era d'esperar el fracàs, vist que l'han atacat de tots els fronts possibles, inclús vostè mateix ho fa en aquest article en el terme despectiu "los podemitas y sus ocurrencias" i sense aclarir quines són aquestes "ocurrències": posar un cossiol a la finestra per combate el canvi climàtic? derogar lleis que protegeixen les dones? desprotegir territoris?, però curiosament mai es referix al PP amb el qualificatiu de l'"associació criminal" (dues condemnes pels SEUS jutges) o "finançat pel narcotràfic" (llegeixi Farinha, li recoman), o a VOX dient-ne "finançat pel terrorisme islàmic"... Segurament si a España hi hagués un mitjans de comunicación INDEPENDENTS i que realment informassin i no el que tenim avui, que es dediquen a manipular l'opinió, com dic, segurament avui tendríem un altre panorama polític i fins i tot tal vegada una altra constitució i un altre règim més just. Com és conegut: "Abans de llegir una notícia un s'ha de demanar qui paga el paper i la tinta"...

Claudio Ranieri Claudio Ranieri | Hace 10 meses

AngelcaidoNo le vi quejarse de la campaña mediática que se le hizo a podemos desde el minuto uno de si creación. Y ahora viene a llorar de que se demoniza a Vox? Si se critica a Vox es por sus propuestas y discurso del oído que crean. Por cierto, recupere se de la debacle electoral de su jefe Fakejoo, no le paga nada venir a llorar a estos foros

user Heròdot d'Halicarnàs | Hace 10 meses

Angelcaido, Angelcaído, PepitoGrillo i vés a sabre quants de perfils més: un dia més, segueixes plorant sa incapacitat del PP de formar govern, avui utilitzant ses mateixes estratègies que es trumpisme més extrem (conspiracions mediàtiques, tergiversació de sa realitat, ...). Ahir te vaig demostrar que una majoria social no significa una majoria d'esquerres i avui ja xerres de que "el SANCHISMO HABLA DE MAYORÍA SOCIAL DE IZQUIERDAS" sense aportar ni una font contrastable d'aquesta afirmació i de que VOX "a RENUNCIADO A SILLONES" sense aportar ni una font contrastable, tampoc. Pura propaganda (al més pur estil trumpista).

Som i Serem Som i Serem | Hace 10 meses

El PP hauria de caure pel pes de la corruppció.