user felanitxer | Hace más de 7 años

Es directius de BMN deuen haver fet números i han trobat que no els sortia a compte tenir aquesta oficina, sense pensar amb sos perjudicis que suposa per es mancorins. He de dir que a Portocolom hi ha 4 oficines bancaries (Popular, Banca March, La Caixa i BMN), 2 a S'Horta (Banca March i Popular) i 1 a Cas Concos (Banca March). Això pareix que va en proporció a habitants i activitat econòmica.

user Miquelet69 | Hace más de 7 años

Pobrets, no ingressen els beneficis necessaris tot i aixo que a molts ens inflen a pagar unes cuotes de manteniment que escarrufen, pero clar, quan fan numeros no els hi surten. La de sa meva barriada no fa falta s'en vagi, ja m'anire jo. Hauriem de deixar tots els doblers davall una ratjola a ca nostra i a lo millor aixi s´acabaria sa tonteria i li devallaven els fums a uns quants.

user Banco | Hace más de 7 años

...y esperad. En otros paises ya se han cerrado la mitad de las sucursales bancárias. Hecho por hecho, pocos necesitan ir a un banco hoy en día. Lamentablemente por la gente que no trabaja con banca a distancia. Hay cajeros que también aceptan ingresos y giros. Luchen por ello y no por lo imposible, Sr Alcalde.

user MaV | Hace más de 7 años

... i ningú en va tenir notícia. Ni premsa escrita, ni radio, ni televisió feren resò d'aquells fets. Ben alerta a piular! I si perdien la publicitat? Ja es diu que "de fora vendran que de ca teva et trauran".

user MaV | Hace más de 7 años

I què esperaveu d'un Banc que ha engolid Sa Nostra? A veure si queda clar a tothom: Sa Nostra va morí en el 2010 i BMN és una entitat forastera comandada per murcians i cap a Murcia van els beneficis. Poc els importen les nostres Illes i la nostra gent. Basta veure com ens tracten i com obliguen als empleats a tractar-nos. I pensar que abans, quan Sa Nostra era nostra, eren exemple d'amabilitat envers els clients! Els polítics d'aquí són culpables d'haver-se posat ses cucales i haver-se tapat les orelles quan rebien notícies del mal fer dels que dirigien la més que centenària Entitat d'estalvi balear. Que servien a uns amos d'afora? Segurament. Però també crec que hi va haver molta negligència i egoísme, tant dels polítics com dels que foren directius d'una Entitat modèlica a la que deien estimar, però només amb sa boca petita. I alguns mitjans de comunicación tampoc ajudaren gaire en el seu moment: els empleats sortiren en nombroses ocasions al carrer a protestar i ningú en va teni

user Mag | Hace más de 7 años

Esto es culpa de Francina y sus secuaces catalanistas que quieren eliminar todo lo que tenga que ver con esta isla y sembrar simbolos catalanistas!!

user antonio | Hace más de 7 años

En es Capdella ha pasado lo mismo, la oficina que habia de Sa Nostra cerro quedando en un triste cajero automatico, aqui vive mucha gente mayor a la que le resulta un incordio tener desplazarse, pero ya se sabe lo que antes era una funcion social ahora es negocio puro y duro donde las personas es lo ultimo que importa, maldito gobierno y maldita casta politica.

user Negocio | Hace más de 7 años

¡Que los bancos y cajas son, hoy más que nunca, un negocio! A ver si os enterais. Los mismos empleados antes eran D. fulanito y D. menganito, ahora son nºs. que tienen que cumplir unos puntos.

user asa | Hace más de 7 años

No es la unica caja mar tambien se a visto obligada a cerrar oficinas obligadas por el banco de España ,y los bancos tienen cojidos a los gobiernos cojidos por sus deudas de partidos asi nos va.

user Scarlet | Hace más de 7 años

La solución es ofrecer a cualquier banco un local público del pueblo, para no pagar alquiler y así a lo mejor alguno cede y se queda. Y todos a cancelar la cartilla y abrirlo en la nueva oficina del nuevo banco.