MarBosch MarBosch | Hace 7 meses

Jo estic molt d'acord amb la segregació, així els infants mallorquins no hauran de patir el foresterum. Informació: sabeu que el nivell cultural dels parlants catalans és molt més alt que els "españoles", idò sí, i està més que comprovat.

Ryan de Palma Ryan de Palma | Hace 7 meses

Via Fora !Venga posat sa camiseta verda i al carrer , pero tú que t has cregut falta al respecte al que no opina con tú , tros de berro ! A veure si ho entens , per supremacista tú del imperi català !!

user Via Fora ! | Hace 7 meses

Deixeu a sa nostra llengua i cultura en pau , ignorants supremacistes!

Tomatiga Tolo Hernández | Hace 7 meses

Me gustaría saber el porcentaje de profesores de la escuela pública en Baleares afiliados a la OCB, Mes o similar...

user Biel | Hace 7 meses

Cansado de este circoTant sencill com que el Mallorqui es el Catala que sa xerra a Mallorca

user Usuario | Hace 7 meses

CabobonetEn el país vasco existen, desde hace decadas, lineas y modelos lingüísticos que permiten la libertad de elección de lengua en la enseñanza. Libertad que no existe en baleares. Toma nota.

user Lluís | Hace 7 meses

Cansado de este circoSa llengua pròpia de ses Illes Balears rep sa denominació acadèmica de llengua catalana, tant si t'agrada com si no, i es polítics no tenen atribucions per baratar-la. A ses comunitats catalanoparlants, es castellà no ès llengua pròpia sinó imposada per s'Estat. No hi ha cap família mallorquina, menorquina o pitiüsa històricament castellanoparlant. Cap ni una! S'Estatut d'Autonomia recull sa denominació acadèmica de sa llengua. Ses denominacions populars són diferents a cada illa, però sa llengua ès sa mateixa. A València només hi ha una denominació popular i s'Estatut d'Autonomia la va incorporar, però tota sa legislació reconeix que sa denominació "llengua valenciana" ès sinònima de "llengua catalana". Molts des filòlegs de s'Acadèmia Valenciana de la Llengua també són membres de s'Institut d'Estudis Catalans. Mira si ho tenen clar! 🤓

user Quin Desastre | Hace 7 meses

Tom BloodyTotalmente de acuerdo contigo VOX es un partido residual

user Cabobonet | Hace 7 meses

JoanLa ciudadanía vasca interpone una 'recurso popular' a las sentencias contra el euskera Euskaraz irakurri: 04/11/2023 21:11 70.000 personas se han unido en Bilbao al llamamiento de Kontseilua para denunciar que se estén llevando a cabo políticas lingüísticas desde los tribunales. Han pedido un "nuevo acuerdo sociopolítico", que sirva de "barrera ante las agresiones" y de "puente" para el futuro del euskera. Toma nota.

user Jan Ferragut | Hace 7 meses

Cuanto voto por aquí a favor del catalán y en contra del mallorquín y del castellano...me reconforta ver como en las elecciones los catalanistas se pegan unas hostias monumentales en las urnas.