user OGT | Hace 11 meses

Caso Kitchen, García Castellón, CGPJ revenido. Lawfare a manos llenas

user Jorge07 | Hace 11 meses

Pues puede que así sea. La lástima es la ausencia de Darwin, para ver la aberración que es este catalan en la evolución de la especie.

Lucky Lucky | Hace 11 meses

El CGPJ es una extensión del Partido Popular, por eso se oponen a su renovación. Qué bien les viene tener al Partido Judicial de su lado, normal, son afiliados, compañeros, que Rajoy colocó allí para que le suavizaran las múltiples causas que sabía que iban a tener. El PP sin el control de la justicia estaría ilegalizado.

Claudio Ranieri Claudio Ranieri | Hace 11 meses

UsuarioSe refiere al PP por impedir la renovación del poder judicial, en contra de lo que manda la Constitución? Estoy de acuerdo

user Cococolas | Hace 11 meses

Bon dia. Ni ERC, ni Junts se fien un pel d'en Sànchez. Ho acaben de dir per televisió els seus propis representans. Jo no descartaria fins i tot que, sensa haver-hi cap embull amb sos papers signats, només posar els peus a Espanya en Puigdemont, el fotés a sa presó. Seria un canvi d'opinió més. Aquest homo que hi ha a Moncloa, no només és imbatible en canvis d'opinió (que ho és); és capaz de justificar qualsevol cosa (mitjançant demagògia), fins i tot que la Verge Maria se nomia Joana. Per tant, no li fa falta fer cap embull en es texte signat. Ben senzill. Han arribar a un acord amb ell, està signat; i no poden dormir tranquils. Aixó és lo que té fer negocis amb el dimoni. Ja en poden pegar de bots, en Sànchez no les necesita per a governar; encara que ells, ara, se pensen que sí. Només les necesita per sa investidura. Per a governar no són necesaris, per a legislar, sí, o per a votar decrets llei. A base de perllongar presupostos, un pot aguantar com president. Es pais i ses persones que viuen en ell no tenim cap importància, només a s'hora d'anar a votar (ell sap quina és sa durada de sa memoria des vulgo). A nivell legislatiu, Bildu i ERC són incompatibles amb es PNV i Junts. ¿En serio acord de govern? No, només investidura i després farà i desfarà lo que voldrà amb qui li pareixi més rendible en cada moment. Serà divertit. Bé, no. Seria divertit, si sa festa no la pagassim noltros, els contribuents. Salut a tots.

user palmesano | Hace 11 meses

En la cárcel es donde tendrían que estar estos prófugos de la justicia , que son eso delincuentes y esto lo sabe no solo el CGJP y toda España y pronto toda Europa , que sou uns delinqüents

user Ginakira | Hace 11 meses

arirobVisca !!!!

user Ginakira | Hace 11 meses

Magnus PymPista: Europa expulsaria de inmediato a Esp pedazo zoquete jijijiji.

user Ginakira | Hace 11 meses

MorganaCuidado con lo que deseas. Se te podría venir hacia ti. Cuídate y que te mejores.

user Toni | Hace 11 meses

Criminal y terrorista huido en un maletero. Al menos Tarradellas fue un exiliado y Companys pagó por sus crímenes...pero tú encima vas de víctima. Ya sabemos cómo acabará esto. Hace un siglo ya se produjo la misma situación y no podemos por desgracia esperar un resultado mejor. Victimismo mentiras...con el dinero ajeno. Eso sois los independentistas.