Claudio Ranieri Claudio Ranieri | Hace 7 meses

AngelcaídoNo han sido condenados porque son inocentes, pero el daño de lo han hecho, en eso consiste la guerra judicial, no se haga el inocente conmigo.

user Miquel P | Hace 7 meses

VirotEfectivament, el PP es passa el dia amb ETA a la boca i veient encaputxats assassins a tot arreu, fins i tot Fakejoo ha qualificat el pacte de govern d'encaputxat. Ara, dir-li esquerra al PP. Puc entendre l'equívoc perquè també hi ha gent que al PSOE li diu esquerra. En aquest país, des que hi ha un partit nazi legal que pacta governs amb un partit d'extrema dreta, hem perdut una mica la perspectiva.

user Virot | Hace 7 meses

La izquierda se pone muy nerviosa cuando gobiernan otros, ven asesinos, terroristas, jueces vendidos y periodistas de ultraderecha por todos lados... pero es que en España gobierna la izquierda !!! Que harán cuando gobierne la derecha ?

Som i Serem Som i Serem | Hace 7 meses

AngelcaídoPer això no deixau renovar jutges incapaços de saber qui era el misteriós m Rajoy dels papers d'en Bárcenas. Els mateixos que allarguen els judicis per allargar les tertúlies de cunyaos

user Miquel P | Hace 7 meses

AngelcaídoDel que es veu que vostè no està informat és que escriure en majúscules en chats com aquest és equivalent a cridar, per tant, no és de molt bona educació. Dit això, celebr que a la seva edat conservi tanta innocència. Només el nom de Garcia Castellón i el seu currículum ja tira per terra tota i cada una de les raons que vostè esgrimeix. Busqui sobre ell i la guerra judicial i acabarà entenent que hi ha jutges que van de la mà d'organitzacions d'extrema dreta. Efectivament, uns proposen i els altres disposen. I hi ha jutges com Castellón o Escalonilla que són jutges lawfare de manual i que les condemnes les apliquen, com deia, amb A3, La Sexta, La Razón, ABC, etc. De llots, aquests, en saben un niu.

Angelcaído Angelcaído | Hace 7 meses

Miquel PA ver si se entera USTED....Un JUEZ....NO PROMUEVE NINGÚN CASO.... Le llegan desde las FUERZAS DE SEGURIDAD , PARTICULARES O FISCALÍA... Y ESCUCHA, TASA Y JUZGA... Con el RESULTADO QUE LO DECLARÓ INOCENTE DE TODO CARGO O QUE SIMPLEMENTE LO RECHAZO POR NO HABER PRUEBAS CONSISTENTES.... y ESO NUNCA SERA LAWFARE,,, INVESTIGAR A JUECES,FUERA DE TODA DUDA y en un SISTEMA JUDICIAL DE LOS MAS GARANTISTAS DEL MUNDO es un ATENTADO CONTRA EL TERCER PODER DEL ESTADO y es lo que PRETENDEN LOS SOCIOS INDEPENDENTISTAS de SANCHEZ. No NOS METAN USTEDES EN EL BARRO EN QUE SE HAN METIDO SOLITOS:..

user Miquel P | Hace 7 meses

AngelcaídoAixí és com funciona la guerra judicial: la condemna són tots els informes falsos, les notícies falses, les tertulies manipulades que formen un tsunami d'assetjament mediàtic que han possibilitat determinats jutges com Garcia Castellón amb les seves acusacions interessades i la policia amb els seus informes falsos. O sigui, que sí que han estat condemnats. Això és de primer de monarquia constitucional postfranquista.

Angelcaído Angelcaído | Hace 7 meses

Claudio RanieriPor eso no han sido condenados . TODO LO CONTRARIO DE LO QUE USTED TRATA DE MANIPULAR. 🙈

Claudio Ranieri Claudio Ranieri | Hace 7 meses

Después la derecha se lleva las manos a la cabeza cuando hablamos de lawfare. El acoso a podemos desde su nacimiento ha sido escandaloso.

Angelcaído Angelcaído | Hace 7 meses

En la misma CESTA FARRERAS, INDA , ANA ROSA, LA SECTA.....PODEMOS Y AMNISTIA? No me lo puedo creer... Por otro lado, creo recordar que TODAVÍA y a pesar de las COLONIZACIONES DE ESTE GOBIERNO los TRIBUNALES DE JUSTICIA SIGUEN TRABAJANDO.